Medewerker Roostering en planning (locatie Leeuwarden)

Wil je een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Ben je de schakel tussen het onderwijs en het werkveld?

NHL Stenden Hogeschool zoekt per direct voor de afdeling Roostering en planning een

Medewerker Roostering en Planning

locatie Leeuwarden

1,0 fte

Wie zoeken we

We zoeken een enthousiaste collega met kennis en expertise op het gebied van roostering. Die zelfstandig kan werken, stressbestendig en klantvriendelijk is.

Waar ga je aan de slag

In de dienst Onderwijslogistiek & Studentondersteuning (O&S) zijn strategie, beleid en innovatie en alle uitvoerende activiteiten rondom onderwijslogistiek en studentondersteuning ondergebracht. Het gaat daarbij om alle onderwijs logistieke processen gericht op de organisatie en ondersteuning van het onderwijs van aanmelding en inschrijving tot en met diplomering en uitschrijving; en alle opleidingsonafhankelijke processen gericht op het ondersteunen van de student tijdens zijn studieloopbaan. Roostering is ondersteunend aan het werkproces ten behoeve van alle opleidingen van NHL Stenden Hogeschool.

Wat ga je doen

Als medewerker Roostering houd je je o.a. bezig met verzamelen en ordenen van roosterinformatie. Je stelt (concept) lesroosters op. Je signaleert knelpunten vroegtijdig en op basis daarvan dienen de roosters te worden bijgesteld. Je kunt een toelichting geven op de totstandkoming van de (concept) roosters. Je stelt lokalen beschikbaar voor afstudeerpresentaties en assessments. Je stelt lokalenroosters voor lessen, stagepresentaties, afstudeerpresentaties en assessments samen en zorgt voor de bekendmaking daarvan. Daarnaast handel je lokaalaanvragen en incidentele boekingen af. Je verzorgt de aanlevering van gegevens en overzichten. Wij verwachten dat je alle relevante stukken archiveert. Daarnaast ben je bereid om, als je werk dit van je vraagt, ook werkzaamheden in Emmen te verrichten.

Profielschets

  • Een afgeronde opleiding op mbo- niveau, bij voorkeur aangevuld met cursussen op het gebied van roostering en planning
  • Aantoonbare ervaring met roostering en planning, bij voorkeur ervaring met rooster-applicatie Xedule
  • Vaardig in het maken van management rapportages
  • Vaardig in het adviseren van (lijn)management
  • Analytisch, gedisciplineerd, zelfstandig, proactief, stressbestendig, dienstverlenend en klantvriendelijk
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal en Engelse taal
  • In teamverband kunnen werken
  • Klantgericht en oplossingsgericht 

Wij bieden je

Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal €3077,54 (schaal 7 CAO HBO) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. Het contract is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar.

Het aantal te werken uren is bespreekbaar.

Over NHL Stenden Hogeschool

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt!

Reageren

Ben jij de enthousiaste en inspirerende medewerker die wij zoeken? Stuur je motivatie en cv via de sollicitatieknop t.a.v. Riemke Agema, teamleider Roostering, onder vermelding bij onderwerp van vacaturenummer 2717 OS.

Procedure

Deze vacature zal gelijktijdig in- en extern worden opengesteld.

De komende periode zullen wij benutten om met geschikte kandidaten in gesprek te gaan.

Heb je belangstellingstelling reageer dan zo snel mogelijk. We sluiten de reactietermijn voor deze vacature op 16 augustus 2021.

De sollicitatiegesprekken zullen via MS Teams gepland worden of, indien dat mogelijk is, fysiek op locatie.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Riemke Agema, teamleider Roostering, telnr. 06-28303938.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.