Medewerker administratie E

Wil je een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo?  

NHL Stenden Hogeschool zoekt voor de dienst Finance, Control & Procurement een 

Medewerker Administratie E  

0,8- 1,0 fte  

Wie zoeken we 

We zoeken een enthousiaste allround financieel medewerker die kennis en ervaring heeft om binnen alle processen van de financiële administratie ondersteuning te biedenJe beschikt over kennis op het gebied van administratieve processen. Je bent in staat op meerdere niveaus te communiceren.  Je bent een teamplayer die niet alleen goed kan samenwerken, maar ook prima zelfstandig kan werken en onafhankelijk kan denken. 

Waar ga je aan de slag 

De dienst Finance, Control en Procurement bestaat uit de volgende teams:  

 • Business Control. 
 • Consolidatie, analyse en rapporteren (CAR). 
 • Project, administratie en control (PAC). 
 • Financiële Administratie.  
 • Procurement en  
 • Ondersteuning.  
De dienst staat voor betrouwbare dienstverlening en wordt gekenmerkt door proactieve, verbindende en oplossingsgerichte collega’s. Wij willen in control zijn ten aanzien van effectiviteit en efficiency van de bedrijfsvoering van de hogeschool (inclusief borging van de financiële continuïteit), waarbij wij willen voldoen aan wet- en regelgeving. Als afdeling ontwikkelen wij ons naar resultaatverantwoordelijke teams en werken samen aan het blijven/worden van één geheel.  

Wat ga je doen 

Het team Financiële Administratie draagt zorg voor een volledige en betrouwbare verwerking van financiële gegevens. Als Medewerker Administratie E houd je je bezig met het invoeren en verwerken van financiële mutaties, complexere vraagstukken, procesverbeteringen, implementeren van nieuwe  

(geautomatiseerde) functionaliteiten en heb je een coördinerende rol. Daarnaast ga je bezig met het ontwikkelen (Purchase to Pay, verplichtingenadministratieen verder vormgeven van het team Financiële Administratie. Je zit deels in de uitvoering en het bewaken van processen en daarnaast help je ook mee nieuwe ontwikkelingen te implementeren. Omdat de dienst in ontwikkeling is, zijn wij op zoek naar een verander gerichte professional die ervaring heeft met vernieuwingen op de werkvloer. 

Functie eisen: 

 • Je hebt een financieel administratieve opleiding op MBO+ of Hbo-niveau afgerond. 
 • Je hebt relevante werkervaring met actuele kennis van de financiële administratie en systemen. 
 • Je bent zeer nauwkeurig in het controleren en verwerken van mutaties en boekingen in de financiële administratie en je bent zorgvuldig in het verstrekken van informatie aan betrokkenen. 
 • Je houdt je aan de geldende afspraken, richtlijnen en regelgeving. 
 • Je hebt een open, vriendelijke en servicegerichte houding. 
 • Kennis van boekhoudpakket AFAS is een p. 

Wij bieden je 

Een inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Prima faciliteiten, goede collegiale verhoudingen en een omgeving waar hard werken niet wordt geschuwd en ook ruimte voor reflectie, humor en ontspanning is. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 3.479,70 (schaal 8bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en een eindejaarsuitkering van 8,3%. De aanstelling is 1,0 fte van de normbetrekking, de indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Een eventuele verlenging behoort tot de mogelijkheden. 

Over NHL Stenden Hogeschool 

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt! 

Reageren 

Ben jij de enthousiaste financieel medewerker die wij zoeken? Stuur je motivatie en CV via de sollicitatieknop t.a.v. Bote Wiersma, teamleider Financiële Administratie, onder vermelding van vacaturenummer 2683 FC bij onderwerp. 

Procedure 

De vacature wordt zowel intern als extern gelijktijdig uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur. Je kan reageren tot en met 17 juni. De gesprekken vinden plaats in week 25. 

Vragen? 

Informatie over de inhoud van de functie kan worden ingewonnen bij Bote Wiersma teamleider Financiële Administratie  06 – 15319613. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.