Marketing & Communicatieadviseur

Schakel je feilloos van tactisch naar operationeel? Heb je ruime (werk)ervaring als Marketing & Communicatieadviseur? En heb jij een hands on mentaliteit? Dan is NHL Stenden Hogeschool op zoek naar jou! 

Voor de afdeling Marketing & Communicatie zoeken we voor zwangerschapsvervanging een 

Marketing Communicatieadviseur  

Adviseur A 

0,8 fte (standplaats Leeuwarden) voor de periode januari t/m juni  

De functie 

Als Marketing Communicatieadviseur bij NHL Stenden werk je voor de centrale afdeling Marketing & Communicatie. Daarnaast ben je voor een academie aan het werk en adviseer jij de Academie op het gebied van Marketing & Communicatie. Naast een denker ben jij vooral ook een doener. Door te doen, gebeurt het!   

Met jouw resultaatgerichte houding en doelgroep kennis draag jij eraan bij dat onze potentiële, zittende en alumni ambassadeurs zijn van NHL StendenDe student staat centraal binnen onze hogeschool. Wij willen de juiste student op de juiste plek. Studenttevredenheid staat daarbij hoog in het vaandel. Werving van studenten vormt een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden 
Naast hands on, is ook advisering een belangrijk deel van de functie. Je weet wat er speelt in de academie en kunt de vertaling maken van advies naar uitvoering. Je zorgt daarbij altijd voor de verbinding met de centrale afdeling Marketing & Communicatie. 

Keywordshands on, adviseren, vindingrijk, teamplayerpro-actief, stevige persoonlijkheid en resultaatgericht. 

Functie-eisen: 

  • Verzorgt de organisatorische planning, voorbereiding en uitvoering van wervings- en voorlichtingsactiviteiten zoals evenementen en (online) campagnes.  
  • Adviseert management en medewerkers van een academie over onder andere profilering/positionering van de opleidingen/locatie, persbenadering, relatiebeheer en wervingsactiviteiten en maakt hiervoor ook de nodige communicatiemiddelen. 
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en beschikt over up-to-date kennis van het vakgebied marketing en communicatie. 
  • Je hebt ervaring als marketingcommunicatiespecialist, Je beschikt over de nodige doelgroep kennis om de studiekiezers te bereiken, te boeien en tot actie aan te zetten. 
  • Je bent resultaatgericht, netwerkvaardig en weet mensen te boeien, te overtuigen en te inspireren. 
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Ook heb je een voldoende tot goede mondelinge beheersing van de Engelse taal.  
  • Je hebt een vlotte pen.  
  • Je bewaakt de integrale samenhang van de activiteiten op het brede gebied van marketing en communicatie binnen de Academie. 

NHL Stenden. Grensverleggend 
 
Met speerpunten als internationalisering en een heel nieuw onderwijsconcept: Design Based Education, draagt de hogeschool bij aan wereldwijze innovatie. Door grenzen te verleggen bereik je meer! De toekomst vraagt om ondernemende en vindingrijkprofessionals die hun kennis omzetten in innovatieve oplossingen. Die met een doordachte visie verder kijken dan hun eigen vakgebied en durven te doen. Dat is de kracht van NHL Stenden; in een steeds sneller veranderende wereld maken onze mensen het onmogelijke mogelijk. 

Afdeling 
 
Met een allround team van marketing- en communicatieprofessionals, vormgevers, copywriters, social-media specialisten en web technische medewerkers zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het Marketing & Communicatiebeleid van NHL Stenden Hogeschool. Onze doelgroepen bestaan uit potentiële en huidige studenten, nationaal én internationaal en in- en externe stakeholders, waaronder de zakelijke markt en de media. Kortom een dynamisch en veelzijdige werkomgeving! 

NHL Stenden biedt 
 
Een inspirerende werkomgeving met een positieve, laagdrempelige en energieke sfeer. Het salaris bedraagt afhankelijk van leeftijd en ervaring maximaal € 4.307,66, schaal 10 cao hbo bruto per maand bij een volledige 1,0 betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. Indiensttreding zo snel mogelijk op basis van een half jaar contract. 

Geïnteresseerd? 

Nadere informatie kan worden verkregen bij Renske Wassenaar, teamleider nationaal, Tel. Nr0628317131. Wil jij, net als de 2000 andere collega’s binnen NHL Stenden, ook grenzen verleggen? Én herken jij je in het profiel? Stuur dan vòòr 18 januari je sollicitatie (brief en CV uitsluitend in een Word bestand bijvoegen) via de sollicitatieknop t.a.v. Renske Wassenaar onder vermelding van vacaturenummer 2536 MC.