Huismeester

Wil je een bijdrage leveren aan het ondersteunen van hetonderwijs in Noord-Nederland? ? Ben jij de dienstverlenende collega die voor een optimale invulling van facilitaire services gaat? 

Wie zoeken we 

We zoeken een enthousiaste collega met kennis en expertise op het gebied van facilitaire zaken. 

Waar ga je aan de slag 

Team Services, bij het Maritiem Instituut Willem Barentsz, valt onder de afdeling Facility Management. Het doel van deze afdeling is zorg te dragen voor een optimale ondersteuning van het onderwijsproces door middel van excellente faciliteiten en dienstverlening.    

Binnen NHL Stenden Hogeschool worden vanuit het Maritiem Instituut Willem Barentsz de HBO opleidingen Maritiem Officier, Ocean Technology en Maritieme Techniek (Scheepsbouw) verzorgd. Bij het Maritiem Simulatie Training Centrum worden simulatietrainingen voor studenten uit het zeevaartonderwijs gegeven. Daarnaast worden opleidingen en cursussen ten behoeve van derden verzorgd. 

Wat ga je doen 

Je bent de hele dag bezig met allround facilitaire werkzaamheden zoals het openen en sluiten van het gebouw volgens een werkrooster, helpen bij de facilitaire inrichting van evenementen, uitvoeren van interne verhuizingen, uitvoeren van klein onderhoud en lichte technische werkzaamheden, het op orde houden van het gebouw en terreinen enhet draaien van storingsdiensten.Als huismeester ben je samen metje collegas het gezicht van de dagelijkse facilitaire gang van zaken. 

Profielschets: 

 • Je hebt een MBO opleidingsniveau, meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pré. 

 • Je bent in het bezit van BHV-diploma of bereid om dit te behalen. 

 • Je hebt kennis van veiligheidsvoorschriften. 

 • Je technische vaardigheden zijn van een prima niveau. 

 • Je bent communicatief vaardig, klantvriendelijk en representatief. 

 • Je kan goed plannen en organiseren. 

 • Je kan goed zelfstandig en proactief werken. 

 • Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. 

 • Je hebt een dienstverlenende en gastvrije instelling en denkt in oplossingen. 

 • Je bent bereid, indien nodig, om op verschillende vestigingen te werken. 

 • Je bent woonachtig op Terschelling. 

Wij bieden je 

Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 2.844,55 (schaal 5 van de CAO HBO) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. Het contract is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. 

Over NHL Stenden Hogeschool 

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt! 

Reageren 

Benjijdieenthousiasteenservicegerichtecollegadiewijzoeken?Stuurjemotivatieen cv (in één bestand) via desollicitatieknop t.a.v. Peter Hooijenga, teamleider facilitaire services,ondervermelding van vacaturenummer 3104 FLWO. 

Procedure 

We kijken met plezier uit naar je motivatiebrief en c.v.! Je kunt reageren tot en met donderdag 30 maart, gesprekken staan ingepland op woensdag 5 april. Interne kandidaten genieten de voorkeur bij gelijke geschiktheid. 

Vragen? 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Thirza van der Veen, coördinator facilitaire services Terschelling via tel. 06-83187087. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.