Docent onderzoeker Talma lectoraat

Wil je een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Ben je de schakel tussen het onderwijs en het werkveld? 

Wie zoeken we 

We zijn op zoek naartweeenthousiaste collega'sdie het Talma Lectoraat komen versterken, één docent met een achtergrond vanuit Welzijn en één docent met een achtergrond vanuit Verpleegkunde. 

Waar ga je aan de slag 

Het Talmalectoraat Wonen, Welzijn en Zorg op hoge leeftijd is een van acht de lectoraten binnen de Onderzoeksgroep Zorg en Welzijn. Het lectoraat bestaat uit een kenniskring gericht op:  

 1. Innovatie en onderzoek op het gebied van wonen, welzijn en zorg voor kwetsbare ouderenhun mantelzorgers en de rol van zorgprofessionals hierbij. 

Wat ga je doen 

 • Als docent onderzoeker binnen het Lectoraat ga je binnen de bestaande onderzoeksprogramma’s meewerken aan onderzoek en begeleidt je studenten (bachelor en master) bij hun onderzoekstages. 
 • Je verzorgt en draagt bij aan publicaties, lezingen, bijeenkomsten en subsidieaanvragen. Je levert  
 • bijdragen aan (verpleegkunde) onderwijs in curricula, bij- en nascholing  op de lectoraatsthema’s en 
 • participeert in de kenniskring en onderzoeksgroep 

Profielschets 
Wij zoeken een docent die: 

 • Beschikt over eenrelevante Masteropleidingen bij voorkeur een afgeronde promotie 

 • Affiniteit met ouderen en met de zorg voor ouderen heeft. 

 • Enthousiast is over en kennis en vaardigheden heeft op het gebied van praktijkgericht onderzoek. 

 • Vaardigheden heeft in het ondersteunen van studenten bij kennisverwerving op het gebied van toegepast onderzoek. 

 • Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid heeft in het Nederlands en Engels, bij voorkeur blijkend uit publicaties. 

 • Brede ervaring en kennis van de ontwikkelingen in het werkveld bezit. 

 • Ervaring heeft met projectmatig werken. 

 • Ervaring heeft met het zelfstandig uitvoeren van en rapporteren over wetenschappelijk praktijkgericht onderzoek en dit kan vertalen naar praktische implicaties voor de gezondheidszorg en de gezondheidszorgopleidingen. 

 

Wij bieden je: 
Een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. 

 • Prima faciliteiten en goede collegiale verhoudingen in een omgeving waar hard werken niet wordt geschuwd en waar ook ruimte is voor reflectie, humor en ontspanning. 

 • Een salaris - afhankelijk van jouw relevante ervaring schaal 11 (max € 5.127,39bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en een eindejaarsuitkering van 8,3%. 

 • Een aanstelling voor de duur van een jaar. Een eventuele verlenging behoort tot de mogelijkheden. 

 
Over NHL Stenden Hogeschool
 
Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt! 

Reageren 
Ben jij de enthousiaste en inspirerende docent die wij zoeken?Druk dan op de sollicitatieknop en verstuur je motivatie en CVt.a.v.Geke Dijkstra, associate Lector Talma Lectoraat onder vermelding van vacaturenummer 2822 

Procedure 

Je kunttoten metfebruari 2022reageren.Afhankelijk van de stand van zaken qua maatregelen RIVM is het mogelijk dat de gesprekken online via Teams plaatsvinden. 

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan een interne kandidaat. 

Vragen? 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met GekeDijkstra (06-51398235)  ofEvelynFinnema(06 471 45843). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.