Docent Onderzoeker Onderwijskundige

Wil je een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland op het gebied van gastvrijheid, faciliteren en coaching?

Hotel Management School NHL Stenden is op zoek naar een 

Docent Onderzoeker Onderwijskundige
0,8 – 1,0 fte

Leeuwarden en Emmen

Wie zoeken we 

We zoeken een enthousiaste collega die ervaring heeft als docent in het werkveld van de gastvrijheid/service industrie. Je bent bekend met Design Based Education en Learning (of is bereid een opleiding/certificering op dit gebied te volgen). Verder ben je iemand met een masterdiploma, een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van het Engels en die zich graag wil ontwikkelen als atelierbegeleiding en activator*.

*Atelier sessies bestaan uit 25 studenten. Als facilitator ben je procesobservator die leerlinggerichte interventies ondersteunt en doet, gericht op het groepsproces. Studenten hebben eigenaarschap en controle over het leerproces. In deze rol werk je aan echte (ontwerp)uitdagingen uit de industrie en gesitueerd in de levensechte omgeving van de student/leerling, gebruikmakend van het design thinking proces op een iteratieve manier. Verder begeleid je de groep in het bereiken van leerresultaten door middel van het werken aan ontwerpuitdagingen.

Als activator begeleid en coach je studenten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling gedurende hun hele studietraject. 

Waar ga je aan de slag 

NHL Stenden Hotelmanagement School is een internationaal instituut met ongeveer 2800 studenten en meer dan 115 medewerkers. De academie biedt ‘levensechte’, internationaal georiënteerde onderwijsprogramma’s, ontworpen om studenten voor te bereiden op operationele en managementfuncties in de hospitality industrie, en andere dienstverlenende bedrijven. NHL Stenden HSM programma’s worden verzorgd op nationale en internationale branch campussen.

Wat ga je doen 

Als een Docent Onderzoeker zal je vooral bezig zijn met: studenten coaching, faciliteren van sessies in Design Based Education, het leiden van workshops en expertsessies over een reeks gerelateerde onderwerpen en het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal, ontwikkelen en draaien van een multidisciplinair atelier met andere opleidingen en het organiseren van samenwerkingsprojecten met bedrijfsleven op Ad niveau.

Wij bieden je 

Een uitdagende werkomgeving met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 5.332,48 (schaal 11 cao hbo) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. Het contract is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. 

Over NHL Stenden Hogeschool 

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt! 

Reageren 

Ben jij de enthousiaste en inspirerende Docent Onderzoeker met ruime ervaring als onderwijskundige? Stuur je motivatie en CV via de sollicitatieknop t.a.v. Ilse Bal Teamleider onder vermelding bij onderwerp van vacaturenummer 2961 HMS. 

Procedure 

Je kunt tot en met 26 juni reageren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 1 juli.

Vragen? 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Ilse Bal, email: ilse.bal@nhlstenden.com (alleen voor vragen, geen CV’s), tel nummer 06-13935671.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.