Docent onderzoeker Marketing/Sales Emmen

Wil je een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het hoger beroepsonderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Ben je de schakel tussen het onderwijs en het werkveld? 

Wie zoeken we 

Wij zoeken per direct een enthousiaste collega met kennis en expertise op het gebied van marketing en/of sales die ons team wil komen versterken. Vanuit je rol als docent draag je bij aan het studiesucces van onze studenten. 

Waar ga je aan de slag 

De vacature worden ingevuld binnen de Academie Commerce & International Business. De Academie bestaat uit de opleidingen Commerciële Economie (CE), International Business (IB) en Ondernemerschap en Retail Management (ORM). De Academie leidt op voor nationale en internationale (commerciële) functies voor de handel, industrie en dienstverlening. De opleidingen worden verzorgd op de vestigingen in Emmen, Leeuwarden, Amsterdam. 

De functie van docent marketing en/of sales wordt ingevuld bij de opleiding Commerciële Economie (CE) te Emmen. 

Wat ga je doen 

Als allround docent marketing en/of sales ben je verantwoordelijk voor het geven van onderwijs (ontwikkeling, instructie, training, coaching en beoordeling) aan onze studenten. Naast het verzorgen van onderwijs behoort ook het begeleiden van studenten tijdens hun studieloopbaan tot je takenpakket. Je draagt bij aan kennisontwikkeling en valorisatie in samenwerking met het werkveld en afgestemd op het onderwijsconcept 'Design Based Education' van NHL Stenden. Als docent heb je een verbindende rol tussen academie, hogeschool en werkveld. 

Profielschets 

Wij zoeken een docent die: 

  • Ruime ervaring heeft met marketing en/of sales. 

  • In bezit is van een Master-opleiding . 

  • Bij voorkeur ervaring heeft als docent in het hbo en beschikt over de basiskwalificatie didactische bekwaamheid (of bereid is deze te halen). 

  • Bij voorkeur (leidinggevende) ervaring heeft in het bedrijfsleven. 

  • Ondernemend, organisatiegevoelig en resultaatgericht is. 

  • Aantoonbare eigenschappen heeft om coachend en inspirerend samen te werken. 

  • De uitgangspunten en de visie van NHL Stenden onderschrijft. 

Wij bieden je 

Een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. 

Aanstelling vindt plaats in de functie van docent onderzoeker B. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 5.332,48 (schaal 11 cao hbo) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. Het contract is in eerste instantie voor de duur van een jaar. 

Over NHL Stenden Hogeschool 

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en waar we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt! 

Reageren 

Ben jij de enthousiaste en inspirerende collega die wij zoeken? Stuur je motivatie en CV (in één bestand) via de sollicitatieknop t.a.v. Gregor Rausch, onder vermelding bij onderwerp van vacaturenummer3053 ACIB. 

Procedure 

De procedure wordt zowel intern als extern opengezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur. Je kunt tot en met 11 december 2022 reageren. 

Vragen? 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Gregor Rausch, teamleider CE Emmen, telefoon: 06-51139963. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.