Docent Onderzoeker Elektrotechniek NL

Wil je een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Ben je de schakel tussen het onderwijs en het werkveld?  

Wie zoeken we 

We zoeken een enthousiaste collega met kennis en expertise op het gebied van Elektrotechniek.  

Waar ga je aan de slag 

Elektrotechniek is een van de opleidingen van de Academie voor Technology & Innovation (T&I) van NHL Stenden Hogeschool. Het is een opleiding met aandacht voor het individu die 4 jaren op rij is uitgeroepen tot Topopleiding door de Keuzegids Hbo. Samen met het team streef je ernaar om deze positie te behouden. 

Wat ga je doen 

Je maakt studenten van de opleiding Elektrotechniek enthousiast voor het vak. Zij raken geboeid omdat je ze haarfijn weet uit te leggen hoe ze kennis kunnen opdoen in de praktijk. Daardoor ben je goed in staat om de studenten tijdens groeps- en individuele projecten te begeleiden. Ook begeleid je studenten bij hun stage en afstuderen. 

Met al jouw ervaring in de techniek weet je als geen ander dat onderwijs in deze sector goed moet aansluiten op de beroepen van nu. Samen met het team van acht enthousiaste en betrokken collega’s ben je daarom ook steeds bezig het onderwijs te ontwikkelen. Je werkt daarvoor samen met het bedrijfsleven, de onderzoeksgroepen en je betrekt ook de studenten daarbij. 

Profielschets: 

  • Je hebt een Masterdiploma Elektrotechniek behaald of een andere verwante technische opleiding op (minimaal) hbo-niveau. 

  • Een Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid heb je behaald of ben je bereid om te behalen. 

  • Industriële automatisering en Smart Industry hebben je interesse. 

  • Studenten coachen, stimuleren en motiveren voor het vak doe je met plezier. 

  • Nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied volg je op de voet. 

  • Als teamspeler ben je continu gericht op samenwerking. 

  • Je communiceert helder, zowel mondeling als op papier. 

  • Met je ondernemende en proactieve instelling ga je voor resultaat. 

  • Je begrijpt dat coördinatie en administratie ook een deel van je werkzaamheden kunnen zijn. 

Wij bieden je 

Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 5.332,48 (schaal 11 cao hbo) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. Als docent Elektrotechniek heb je alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen. We investeren in je ontwikkeling en faciliteren je bij het behalen van de basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid, indien je hier nog niet over beschikt. Het contract is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. 

Over NHL Stenden Hogeschool 

Inspirerend en uitdagend. Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt! 

Reageren 

Ben jij de enthousiaste en inspirerende docent Elektrotechniek die wij zoeken? Stuur je motivatie en CV (in één document) via de sollicitatieknop t.a.v. Gert Flikkema, teamleider Elektrotechniek, onder vermelding bij onderwerp van vacaturenummer 3069 ATI. 

Procedure 

De vacature staat open tot er een geschikte kandidaat gevonden is. 

Vragen? 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Harry van der Pol, op telefoonnummer 06-28303930. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.