Docent Marof Nautisch

Wil je een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Ben je de schakel tussen het onderwijs en het werkveld? 

Wie zoeken we 

We zoeken een nieuwsgierige collega met een open houding en een lerende mindset die in staat is om op een proactieve manier waarde te creëren voor studenten en ons team. Je beschikt over een Nautische of Marof bacheloropleiding en hebt recente ervaring binnen het maritieme werkveld. Je hebt een pedagogisch didactische aantekening dan wel de bereidheid deze te behalen en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Bij voorkeur ben je Master opgeleid. Ook ben je bereid om te wonen of gedurende de werkweek aanwezig te zijn op Terschelling.  

Waar ga je aan de slag 

Binnen NHL Stenden Hogeschool worden vanuit het Maritiem Instituut ‘Willem Barentsz’ de hbo-opleidingen Maritiem Officier, Ocean Technology en Maritieme Techniek (Scheepsbouw) verzorgd. Bij het Maritiem Simulatie Training Centrum (MSTC) worden simulatietrainingen voor studenten uit het zeevaartonderwijs gegeven. Daarnaast worden opleidingen en cursussen ten behoeve van derden verzorgd. 

Wat ga je doen 

Binnen de opleiding is veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van de student. Daarom hanteren wij de methodiek Design Based Education (DBE) en vragen wij studenten zelf de regie te nemen over hun opleiding binnen een leerwegonafhankelijke studie.  

Samen met jouw collega's geef je vorm en uitvoering aan het nautische deel van de opleiding Maritiem Officier en cursussen in het maritieme vakgebied. Hierbij hoort onder andere ook het begeleiden van studenten en onderwijsgroepen en participeren in projecten en onderzoek. 

Wij bieden je 

Een werkomgeving met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je werkt in een professioneel en innovatief team en we bieden je mogelijkheden om flexibel te werken. Het salaris bedraagt bij een volledige betrekking maximaal € 5.332,48 bruto per maand. (afhankelijk van ervaring en kwalificatie) exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar waarna verlenging tot de mogelijkheden behoort. Startdatum: zo spoedig mogelijk.  

Over NHL Stenden Hogeschool  

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grens. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis op te doen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt 

Reageren 

Ben jij de enthousiaste en inspirerende docent Marof Nautisch die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie via de sollicitatieknop onder vermelding van vacaturenummer 2955 MIWB. 

Procedure 

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 30 juni 2022 via de sollicitatieknop. Geschikte kandidaten kunnen voor de sluitingsdatum al een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek ontvangen. Reageer dus snel.  

Vragen? 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je mailen of bellen met Sjoerd Bonnema (sjoerd.bonnema@nhlstenden.com), teamleider Maritiem Officier, telnr. 06-23441959. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.