Docent Gedragsbeïnvloeding

Wil je een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Ben je de schakel tussen het onderwijs en het werkveld?  

NHL Stenden Hogeschool zoekt voor de afdeling Communicatie & Online Contentcreator een 

Docent Gedragsbeïnvloeding 

0,6 fte 

Waar ga je aan de slag  

De Academie Communicatie & Creative Business met zo’n 90 medewerkers en 1350 studenten wil binnen de Hogeschool een toonaangevende rol gaan spelen. Met een breed portfolio, waarin voor beide opleidingen de hele onderwijskolom (Ad/B/M plus lectoraat) aanwezig is, wil ze vanuit een sterke regionale verankering op nationaal en internationaal terrein als een topinstituut worden gezien. Zowel Communicatie als Creative Business hebben hun unieke karakter in de eigen academie.  

De bachelor Communicatie en de Ad Online Contentcreator kenmerken zich als eigentijdse opleidingen waarbij in gezamenlijkheid tussen studenten, docenten en opdrachtgevers onderwijs wordt vormgegeven. We werken samen aan een veilig en inclusief leerklimaat waar studenten floreren. Kenmerkend voor beide opleidingen is de hoge mate van onderlinge betrokkenheid en openheid. Docenten uit verschillende disciplines begeleiden gezamenlijk studenten in hun ontwikkeling. Daarbij zijn strategie en creatie onlosmakelijk verbonden. 

Wat ga je doen 

Vanuit je functie lever je een deskundige bijdrage aan de onderwijsontwikkeling en onderwijsuitvoering voor de opleidingen Communicatie en Online Contentcreator gebaseerd op het onderwijsconcept ‘Design Based Education’, onder meer in samenwerking met het werkveld. Als docent Gedragsbeïnvloeding heb je een verbindende rol tussen studenten, docenten, het onderwijs en de praktijk. 

Profielschets 

Ben jij een enthousiaste professional met kennis en expertise op het gebied van gedragswetenschap? Heb je interesse in de wereld van communicatie en online beïnvloeding? Word dan docent bij de Bachelor Communicatie en de Ad Online Contentcreator. 

Wij zoeken per 1 augustus 2021 een docent Gedragsbeïnvloeding: 

  • Je hebt kennis van psychologie, gedragsverandering en persoonlijk leiderschap.  
  • Je hebt werkveldervaring en expertise op het gebied van ontwerp en uitvoering van gedragsinterventies in het publieke domein. 
  • Je kunt goed organiseren en vindt het prettig om met jonge mensen te werken. 
  • Je bekijkt vraagstukken vanuit een gedragsinvalshoek en kan dit koppelen aan (online) communicatie. 
  • Je bent in het bezit van een Master in de richting van (sociale) psychologie, sociologie of  communicatiewetenschap of je studeert hiervoor. 
  • Je durft de leiding te nemen, maar je kunt ook goed luisteren wanneer dat nodig is. 
  • Je beschikt over een flexibele werkhouding en collegiale mentaliteit. 

Wij bieden je 

Aanstelling vindt plaats in de functie van docent onderzoeker A of B. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 4307,66 (schaal 10-cao hbo) of € 5.026,85 (schaal 11-cao hbo) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. Het contract is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. 

Over NHL Stenden Hogeschool 

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multicampushogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt! 

Reageren 

Ben jij de enthousiaste en inspirerende docent Gedragsbeïnvloeding die wij zoeken? Stuur je motivatie en cv via de sollicitatieknop t.a.v. Lidy Witteveen, teamleider B Communicatie en Ad Online Contentcreator, onder vermelding van vacaturenummer 2645 ACCB. 

Procedure 
 
Je kunt tot 19 mei 2021 reageren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 28 of 29 mei 2021. 

Vragen? 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Lidy Witteveen, teamleider Communicatie en Ad Online Contentcreator, telefoonnummer: 06 28 61 92 96. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.