Coördinator/Coach flexibele deeltijdopleiding Ad Leisure & Events Management

Wil jij, net als de 2000 andere collega’s binnen NHL Stenden, ook grenzen verleggen? Én herken je jezelf in onderstaand profiel? Dán zijn we benieuwd naar je sollicitatie. 

NHL Stenden Hogeschool zoekt voor de opleiding Leisure & Events Management per 24 augustus 2021 een   

Coördinator/Coach flexibele deeltijdopleiding Ad Leisure & Events Management  

0,6fte 

Wie zoeken we 

We zoeken een daadkrachtige en gestructureerde collega met een open houding en een lerende mindset die in staat is om op een proactieve manier waarde te creëren voor onze studenten en ons team  

Waar ga je aan de slag 

Je gaat aan de slag bij dflexibele deeltijd opleiding Ad Leisure & Events Management. Typische kenmerken van onze opleiding zijn; flexibele en individuele leerroutes voor studentenwaarde gedreven, creatief, eindgebruiker centraal, en beleving. Het creëren van innovatieve en waardevolle oplossingen die een bijdrage leveren aan de persoonlijke, organisatorische en maatschappelijke context binnen Leisure staat centraal. Onze opleiding maakt deel uit van de Academie voor Leisure en Tourism. 

Kern van de functie Coördinator/Coach is het coördineren, ontwikkelen en uitvoeren van onderwijs gekoppeld aan en in samenwerking met het werkveld. Je bent verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van het onderwijsprogramma. Je weet kennisinnovatie, praktijk(ervaring) en onderzoek met elkaar te verbindenDaarnaast begeleid je studenten tijdens DBE (Design Based Educationsessies in het ontwikkelen van professionele producten en coach je studenten in het creëren en uitvoeren van hun eigen flexibele leerpad. Daarnaast denk je mee in het ontwikkelen van marketingmaterialen en -activiteiten en voer je gezamenlijk met het deeltijdteam de marketingactiviteiten voor de flex opleiding uit.  

Als teamlid draag je bij aan het ontwerp en de invulling van het resultaatverantwoordelijke team en de ambities van de hogeschool. Je begeleidt daarbij de collega’s op het gebied van coachen en beoordelen van beroepsproducten.   

Aangezien je werkzaam bent in een internationale setting is het van belang dat je onderwijs kunt ontwikkelen en uitvoeren in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. 

Profielschets 

Wij zoeken een (senior)docent die:  

  • Mastergeschoold is binnen de Leisure en/of Events industrie. 
  • Passie heeft voor en relevante werkervaring heeft op het gebied van Leisure en/of Evenementen Management. 
  • Vanuit het hart de studenten wil coachen en begeleiden in het ontdekken van hun passie en ambitie en beschikt over de basiskwalificatie, didactische bekwaamheid (of bereid te halen). Ervaring met deeltijd flex is een pré. 
  • Digitaal vaardig is. 
  • Zelfsturend en resultaatgericht is en de student centraal stelt. 
  • Aantoonbare eigenschappen heeft om coachend en inspirerend samen te werken. 
  • De verbinding tussen de deeltijd en de voltijd onderhoudt en waarborgt. 
  • De uitgangspunten en de visie van NHL Stenden onderschrijft. 
  • Een verbindende factor is en de koppeling weet te maken met het werkveld en met andere gerelateerde opleidingen. 

NHL Stenden biedt 

Een uitdagende werkomgeving met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je werkt in een innovatief en sociaal team en we bieden je mogelijkheden om flexibel te werken. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal schaal 11 CAO HBO (maximaal € 5.026,85) bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering.  

Het betreft in eerste instantie een jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging naar een vast contract. 

De hoofdstandplaats is Leeuwarden maar daarnaast ben je bereid om deels in Emmen te werken.  

Over NHL Stenden Hogeschool 

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt! 

Procedure 

Je kunt reageren tot 24 juni 2021Gesprekken vinden plaats op 30 juni 2021. 

Reageren 

Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie via de sollicitatieknop t.a.v. Sandra Hoekstra, Teamleider, onder vermelding van vacaturenummer 2686 ALT. 

Vragen?  

Voor nadere informatie over de inhoud of het profiel van de functie kun je contact opnemen met Sandra Hoekstra tel 06- 20 26 27 59. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.