Coach & Docent Operationeel Leisure & Events Management

Wil jij, net als de 2000 andere collega’s binnen NHL Stenden, ook grenzen verleggen? Én herken je je in onderstaand profiel? Dan zijn we benieuwd naar je sollicitatie! 

NHL Stenden Hogeschool zoekt voor de opleiding Leisure & Events Management per 17 Januari 2022 een 

Coach & Docent Operationeel Leisure & Events Management

0,8-1,0 fte

Wie zoeken we

We zoeken een nieuwsgierige collega met een open houding en een lerende mindset die in staat is om op een proactieve manier waarde te creëren voor onze studenten en ons team.

Waar ga je aan de slag

Je gaat aan de slag bij de opleiding Leisure & Events Management. Typische kenmerken van onze opleiding zijn; waardegedreven, creatief, internationaal, eindgebruiker centraal en beleving. Het creëren van innovatieve en waardevolle oplossingen die een bijdrage leveren aan de persoonlijke, organisatorische en maatschappelijke context binnen Leisure staat centraal. Onze opleiding maakt deel uit van de Academie voor Leisure & Tourism.

Wat ga je doen

Kern van de functie docent Leisure & Event Management is het ontwikkelen, coördineren, evalueren en doceren van onderwijs binnen de opleiding Leisure & Events Management, vanuit het DBE-onderwijs concept. Daarnaast word je ook als docent ingezet in onze hogeschool brede minor op het gebied van events. Dit onderwijs is gekoppeld aan- en in samenwerking mét- het werkveld en andere opleidingen.

Je begeleidt zowel Nederlandse als Internationale studenten tijdens ateliers in het ontwikkelen van vaardigheden en professionele producten, zowel offline als online. Daarnaast begeleid je studenten bij het creëren van hun eigen leerpad en hun studieloopbaan. Je coacht studenten vanuit het hart in het ontdekken van hun passie en ambitie. Tevens ben je communicatief sterk, besluitvaardig, mens- en oplossingsgericht en heb je een flinke dosis humor. 

Als teamlid draag je bij aan het resultaat van het resultaatverantwoordelijke team en de ambities van de hogeschool. De vacature is het resultaat van een sterke en gezonde groei van zowel de opleiding Leisure & Events Management als de Master International Leisure, Tourism and Event Management.

Profielschets

Wij zoeken een docent die:

 • Mastergeschoold is, bij voorkeur op het gebied van Vrijetijdskunde en/of Leisure en Events.
 • Kennis heeft van, en ervaring heeft met, operationeel management, projectmanagement en bijbehorende modellen.
 • Passie voor,- en/of relevante werkervaring heeft op het gebied van Leisure en Event Management.
 • Beschikt over een netwerk in de regio, en de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de student hieraan kan koppelen.
 • Beschikt over de basiskwalificatie didactische bekwaamheid (of bereid is deze te halen).
 • Minimaal twee jaar ervaring heeft als docent en ervaring heeft met het ontwerpen en faciliteren van onderwijs waarbij metacognitieve en zelfregulerende vaardigheden van de student centraal staan (is een pré).
 • Ervaring heeft met beroepsproducten als eindwerken (is een pré).
 • Zeer sterke communicatieve vaardigheden heeft in zowel de Engelse (C1) en Nederlandse taal (4F).   
 • Digitaal vaardig is in zowel office-365- toepassingen als digitale leermiddelen.  
 • Tenminste 80% van de werktijd op locatie kan werken.
 • Gecommitteerd is aan de doelen en werkwijze van NHL Stenden algemeen en Leisure & Events Management in het bijzonder en zich daarvan ambassadeur voelt.   

NHL Stenden biedt

Een uitdagende werkomgeving met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je werkt in een innovatief en sociaal team en we bieden je mogelijkheden om flexibel te werken. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, schaal 10 of 11 CAO HBO bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering.

De hoofdstandplaats is Leeuwarden maar daarnaast ben je bereid om in Emmen te werken.

Over NHL Stenden Hogeschool

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grens. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt!

Procedure

Je kunt reageren tot en met 15 november 2021. Gesprekken vinden plaats op 24 november 2021.

Reageren

Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie via de sollicitatieknop t.a.v. Roos de Neijs , teamleider, onder vermelding van het vacaturenummer 2757 ALT.

Vragen?

Voor nadere informatie over de inhoud of het profiel van de functie kun je contact opnemen met Roos de Neijs tel 06-30111295

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld