Allround Projectleider Real Estate

Wil je een bijdrage leveren aan de ondersteuning van hetHoger Onderwijs in Noord-Nederland?  Ben jij de dienstverlenende collega die voor een optimale invulling van de technisch facilitaire services van onze hogeschool gaat? 

Wie zijn je collega’s 

Team Real Estate maakt onderdeel uit van de dienst Facility Management. Deze dienst houdt zich naast de zorg voor het vastgoed bezig met campusontwikkeling, ruimtemanagement en de facilitaire services op onze locaties (schoonmaak, koffie, storingen, etc.) Samen staan we voor onze missie:Every day we facilitate creative thinking by connecting and inspiring people”.Vanuit een duurzaam perspectief bieden we een inspirerende, veilige en gastvrije leer- en werkomgeving aan studenten, medewerkers en bezoekers.  

Als je bij ons in dienst komt, ga je deel uitmaken van het resultaat verantwoordelijke team Real Estate. Ons team is verantwoordelijk voor ruim 133.000 m2 vastgoed, verdeeld over 7 locaties in Noord-Nederland. Samen werken we aan de planvorming en uitvoeringsbegeleiding van diverse bouwkundige en installatietechnische projecten ten aanzien van onze gebouwen. Je werkt primair vanuit de locatie Emmen, maar zult geregeld aanwezig zijn in Leeuwarden en op onze andere vestigingen in Noord-Nederland. Wil je alvast een kijkje nemen op één van onze locaties? Start dan deze virtual campus tour: https://www.nhlstenden.com/virtual-tour-campus-leeuwarden. 

Wie ben jij 

Team Real Estate heeft een open manier van communiceren en is niet bang om van elkaars fouten te leren. Het teambelang staat hierbij te allen tijde boven het individuele belang. In dit team zul je met open armen worden ontvangen, mits je aan het volgende profiel voldoet:  

 • Je beschikt over een hbo-diploma van een relevante technische opleiding, bij voorkeur op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of bouwkunde.  

 • Je hebt minimaal 3 à 4 jaar recente werkervaring in het begeleiden van allround vastgoedprojecten ten aanzien van de bestaande bouw. Belangrijk daarbij is dat je kunt aantonen dat je bekend bent met de grondbeginselen van asset- en onderhoudsmanagement. 

 • NHL Stenden is een inclusieve school, iedereen is welkom. Gastvrijheid naar elkaar en naar de wereld om ons heen vinden we erg belangrijk. Verder waarderen we een goed gevoel voor humor, een pragmatische instelling en open manier van communiceren.  

 • We zoeken iemand die het leuk vindt om zich naast de (onderhouds)projecten, vast te bijten in wet- en regelgevingszaken als brandveiligheid, dakveiligheid, Arbo, elektrotechnische veiligheid, etc. We horen graag van je waarom jij hier warm voor loopt. 

 • De projectleiders van team Real Estate zijn echte teamplayers, werken projectmatig samen en krijgen veel vrijheid. Iedere projectleider heeft een sparringspartner en fouten maken mag. Deze delen we met elkaar zodat we elkaar kunnen helpen en hiervan kunnen leren. Als jij initiatief durft te tonen, zelfstandig focus kunt houden en projectmatig kunt samenwerken, dan ben je bij ons op de goede plek. 

 • Onze organisatie kan politiek complex zijn en heeft veel verschillende klantgroepen. Dat vergt enige organisatiesensitiviteit en een tactische manier van doelgerichtheid. Het is Dus belangrijk dat je op een klantvriendelijke manier onze bedrijfsbelangen af kunt wegen. 

 • Daar onze werkzaamheden zich uitspreiden over verschillende locaties in Noord-Nederland, zul je eigen vervoer moeten hebben en in het bezit moeten zijn van rijbewijs B. 

Wat ga je doen: 

 • Primair zul je je bezig gaan houden met de voorbereiding en begeleiding van uiteenlopende technische vastgoedprojecten (bv. dakvervangingen, het plaatsen van zonnepanelen, het vervangen warmtepompen, sanitaire upgrades, schilderonderhoud, etc.) De focus ligt hierbij op onderhoud & verduurzaming, echter zullen ook verbouwingsprojecten onderdeel uit kunnen gaan maken van jouw projectenscope. Het managen van klantverwachtingen is hierbij belangrijk, evenals het up to date houden van onze gebouwdossiers na mutaties.   

 • Vanuit je primaire rol ben je verantwoordelijk voor de technische vastgoedactiviteiten op onze Drents-Groningse vestgingen. Daartoe behoort ook het managen van derdelijns storingen in samenwerking met de Huismeesters /Technische Dienst en onze externe partners. Naast ons team ‘uitvalsbasis’ Leeuwarden, zul je met regelmaat op deze vestigingen aanwezig zijn en woon je de operationele overleggen voor deze locaties bij. 

 • Je coördineert de risico’s en daaruit voortvloeiende acties op het gebied van veiligheid en gezondheid ten aanzien van al onze gebouwen. Dit doe je vanuit actuele wet- en regelgeving. Belangrijk, daar we dagelijks ruim 20.000 gebouwgebruikers in onze gebouwen mogen ontvangen. Aanbevelingen zet je om naar operationele instructies richting je collega’s en die borg je in systemen, processen en protocollen.  

 • We zijn een klein, allround team, dat vanuit een regierol opereert. Contractmanagement speelt daarbij een belangrijke rol. Een deel van jouw taken zal dan ook bestaan uit diverse werkzaamheden die bijdragen aan zowel de totstandkoming (aanbesteding) als de uitvoering en het managen van enkele (raam)contracten. 

 • Om vanuit een solide basis te kunnen werken, lever je samen met je collega’s een bijdrage aan het opstellen van onze meerjaren begrotingen, calculaties, programma’s van eisen, contracten en (project)planningen. Het mede ontwikkelen en verbeteren van onze (interactieve) standaarden maakt daar een belangrijk onderdeel van uit.  

 • We zijn een hogeschool en vinden het belangrijk om ‘the next generation’ te blijven inspireren. Vandaar dat het volgen van trends en innovaties in jouw vakgebied (o.a. via onze externe partners) onderdeel uitmaakt van jouw functie. Daarbij doe je voorstellen hoe deze praktisch en financieel te implementeren zijn, waarbij verwacht wordt dat je hierin zelfstandig bedrijfsmatig slimme afwegingen kunt maken.                                     

 • Bij het uitvoeren van je werkzaamheden betrek en begeleid je waar mogelijk studenten. Niet alleen leuk en leerzaam voor hen, maar ook zeker voor jezelf! Op deze manier houden we verbinding met het primaire proces van de Hogeschool en onze nummer 1 klant.  

Graag lezen we in je sollicitatiebrief hoe je deze talenten, ervaringen en competenties in je dagelijks werken tot uiting laat komen.  

Ons aanbod 

Een baan van betekenis! Werken bij NHL Stenden betekent werken in een uitdagende omgeving waar je iets kunt betekenen voor studenten, de maatschappij en je collega’s. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog hele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Naast decao-hbohebben we een aantal unieke NHL Stenden voorwaarden. Voorwaarden die net even anders zijn. Op onze website lees je hier meer over: De kracht van onze 8 voorwaarden | NHL Stenden.   

Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal €5.019,73 (schaal 10 van de CAO HBO) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. NHL Stenden kent daarnaast zeer ruime verloffaciliteiten, waaronder betaald ouderschapsverlof. Het contract is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Bij een goed functioneren hebben we de intentie om dit tijdelijke dienstverband na een jaar om te zetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Je bent van harte welkom vanaf: 1 januari 2024.  

Reageren 

Benjijdieenthousiasteenservicegerichtecollegadiewijzoeken?Stuurjemotivatieen cv (in één bestand) via desollicitatieknop t.a.v. Jorien Feldmann, Teamleider Corporate Real Estate, onder vermelding van vacaturenummer 3231 FLWO. 

Zowel interne als externe kandidaten kunnen reageren tot en met 18 december 2023, de gesprekken worden ingepland op donderdag  11 januari 2024 in Emmen. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur. We kijken met plezier uit naar je motivatiebrief en CV 

Heb je nog vragen? 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Jorien Feldmann, Teamleider Corporate Real Estate via tel. 06 5040 5920. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.