Adviseur Marketing & Communicatie voor de academies Hospitality en Leisure & Tourism

Wil jij je als daadkrachtige Adviseur Marketing & Communicatie inzetten voor grensverleggend onderwijs met een strategische en uitgekiende inzet vanMarketing & Communicatie? Doe je dit als ‘dynamisch duo’ graag samen met je collega, de Medewerker Marketing & Communicatie, om zo een heldere koers voor de Academies Hospitality en Leisure & Tourism uit te stippelen én uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

We zoeken een bevlogen enstevige Adviseur met zowel hands-on als strategische kwaliteiten. Door te doen, gebeurt het! Met jouw resultaatgerichte houding draag jij eraan bij dat de academies op de kaart worden gezet en onze potentiële, zittende studenten /medewerkers en alumni echte ambassadeurs zijn van NHL Stenden.  

Waar ga je aan de slag 

Met een allround team van marketing- en communicatieprofessionals, vormgevers, copywriters, social media specialisten en webtechnische medewerkers zijn we met onze dienst verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het Marketing & Communicatiebeleid van NHL Stenden Hogeschool. De werkzaamheden van de afdeling M&C zijn zeer divers. We verrichten marktonderzoek, adviseren opleidingen en afdelingen op het gebied van marketing en communicatie, verzorgen de nationale en internationale werving van studenten en zijn onder meer verantwoordelijk voor branding, reputatiemanagement, mediabeleid en de huisstijl. Onze doelgroepen bestaan uit potentiële en huidige studenten, nationaal én internationaal en in- en externe stakeholders, waaronder de zakelijke markt en de media. Kortom een dynamische en veelzijdige omgeving.  

Wat ga je doen 

Je gaat werken aan het vormgeven en realiseren van de strategische en tactische M&C-doelen van jouw academies binnen de kaders van het gezamenlijke NHL Stenden beleid. Samen met je duo partner, de medewerker Marketing & Communicatie, draag je  zorg voor de uitwerking van dat beleid in concrete acties voor beide academies. Je beheert de contacten met de verschillende externe doelgroepen en je draagt tevens zorg voor de afstemming met andere academies en de centrale Marketing & Communicatie afdeling. 

Je bent hét aanspreekpunt voor de academiedirectie en onderdeel van het STER team dat vanuit de verschillende diensten de academiedirecteur(en) integraal adviseert. Ook als er uitdagingen of kansenzich voordoen en daarop moet worden ingespeeld. Je deinst daarbij niet terug voor flinke tegenwind of onverwachte zijwind. Je bent in staatom pragmatisch veel ballen tegelijk in de lucht te houden en daarbij te zoeken naar werkbare oplossingen. 

Je doet voorstellen voor positionering en benadering van nieuwe, nationale en (indien relevant) internationale markten, stelt wervingsplannen op, coördineert deze en voert ze uit. Je initieert verder activiteiten op het gebied van communicatie waarmee de opleidingen zich in- en extern zich kunnen profileren en bent daarbij contactpersoon voor de media. 

Binnen de dienst M&C ben je de verbindende sparringpartner en fungeer je als klankbord voor de andere teams om samen te komen succesvolle procesverbeteringen. 

Profielschets: 

  • Je hebt minimaal een hbo diploma in marketing en/ of communicatie en 5 jaar werkervaring in het vakgebied. 

  • Je hebt sterke communicatievaardigheden: zowel in gesprek als op papier ben je helder 

  • Je bent een stevige adviseur binnen jouw vakgebied voor het MT van de academie. 

  • Je bent nationaal én internationaal georiënteerd; je hebt een goede beheersing van de Engelse taal 

  • Je hebt affiniteit met de vakgebieden Hospitality, Leisure en Tourism en bent bereid je hierin verder te verdiepen. 

  • Je kunt marktinformatie analyseren.  

  • Je hebt het vermogen om activiteiten effectief te organiseren.  

  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en keuzes te maken.  

  • Je herkent je in de eigenschappen; verbindend, initiatiefrijk, vindingrijk, stressbestendig, energiek, hands-on, organisatiesensitief, organisatietalent en analytisch. 

Wij bieden je 

Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 4.569,57 (schaal 10 cao hbo) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. Het betreft hier een functie als Adviseur A. Het contract is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. 

Over NHL Stenden Hogeschool 

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt! 

Lees hier meer over Stenden Hotel Management School. 

Reageren 

Ben jij de enthousiaste en inspirerende marketing & communicatie adviseur die wij zoeken? Stuur je motivatie en CV (in één document) via de sollicitatieknop t.a.v. Caroline de Vries (teamleider) onder vermelding bij onderwerp van vacaturenummer 3107 MC. 

Procedure 

Je kunt tot en met donderdag 30 maart 2023 reageren.  

Vragen? 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Caroline de Vries, telnr. 06- 51044874. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.