Stagiair Sales Development

Ben jij op zoek naar een leuke derdejaars HBO meeloopstage (communicatie/marketing) waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt?

We zoeken iemand met een goed gevoel voor taal en beeld, die zelfstandig en proactief aan de slag kan. Je kent de ins & outs van social media en weet hier passende content voor te maken. Ervaring met werken in een CMS (Wordpress) en mailsystemen (Selligent) is een pré.

Samen met je (nieuwe) collega’s van Sales Development ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de effectiviteit van sales (B2B advertentieverkoop) en ben je de verbindende schakel tussen marketing en sales.

Wat ga je zoal bij ons doen?
Je gaat aan de slag met het opzetten en implementeren van de B2B social media strategie. Daarnaast ben je betrokken bij het volledige content creatieproces; van nadenken over de content-strategie tot de uitwerking hiervan. Je denkt mee over hoe NDC de volledige klantreis op al haar kanalen kan verbeteren. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via de sollicitatiebutton.

Informatie

Het betreft een fulltime meewerkstage. De stage start september 2019 voor de duur van 3-10 maanden (in overleg is verlenging/eerder starten mogelijk). 
Heb je nog vragen over deze stage? Neem dan contact op met Michiel de Jong, manager Sales Development: (06) 52 02 75 85.