Redacteur Opinie en debat

Dagblad van het Noorden brengt niet alleen nieuws. Het wil ook nadrukkelijk een rol spelen in het publieke debat in Groningen en Drenthe door ruimte te geven aan meningen en opinies van lezers en deskundigen.

Dagblad van het Noorden zoekt een enthousiaste en bevlogen

Redacteur opinie en debat

38 uren per week

Functie-inhoud
In deze rol ben je verantwoordelijk voor de opinie- en lezersbijdragen in Dagblad van het Noorden en op DVHN.nl. Je kiest beschikbare opinies en vraagt waar nodig deskundigen en andere relevante opiniemakers een bijdrage te leveren. Ook initieer en organiseer je lezingen en debatten en zoekt daarvoor samenwerking met relevante partners in de regio. Je levert zo een wezenlijke bijdrage aan het publieke debat in Groningen en Drenthe.

Functie-eisen
Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een ervaren, hbo opgeleide, journalist met hart voor meningen en discussie. Je volgt het regionale nieuws en de actualiteit op de voet en weet nationale en internationale zaken met regionale kwesties te verbinden. Je beschikt over een vlotte pen en kunt eindredactie voeren op de aangeleverde stukken. Je legt de lat hoog en bent nauwkeurig in je werk. Daarnaast heb je organisatorisch talent en beschik je bij voorkeur over een uitgebreid netwerk.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen Erik Wijnholds, hoofdredacteur van Dagblad van het Noorden, 050-58 44 205. 

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie via onze website, www.werkenbijndcmediagroep.nl. Sluitingsdatum van deze vacature is zondag 25 oktober 2020.