Informatie analist (tijdelijk)

Functiebeschrijving

Als Informatie analist ben je bezig met het bepalen van de impact van voorstellen en veranderwensen op de informatievoorziening. Je maakt hierbij gebruik van jouw visie over de toekomst van informatievoorziening en van jouw out of the box- manier van denken. Je werkt veelal samen met een (senior-) projectmanager, informatie adviseur, de innovatiespecialisten en de IV- architecten. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het opstellen van informatie- en verander analyses van de gewenste oplossingsrichtingen. In deze uitdagende functie zullen niet alle door jou opgestelde analyses misschien direct de gewenste uitkomst hebben: af en toe een tegenslag incasseren hoort bij de functie maar daar staat ook tegenover dat je kunt pionieren! Daarnaast houd je je als Informatie analist bezig met het opstellen van impactanalyses voor uiteenlopende changes die binnen Menzis worden uitgevoerd. Verder onderhoud je nauwe contacten met alle betrokken partijen binnen Menzis en daar waar nodig ook met externen. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de Informatiemanager IV Zorg.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau in de richting bestuurlijke informatiekunde, bedrijfskunde of informatica
  • Een aantal jaren werkervaring op het gebied van informatie analyse
  • Communicatief vaardig
  • Sterk analytisch onderlegd
  • Inhoudelijke expertise betreffende methoden en technieken die binnen de informatieanalyse gebruikt worden
  • Proactief en ondernemend in het verkrijgen van de benodigde informatie en dit kunnen vertalen naar concrete, praktisch haalbare oplossingen
  • Gericht op het behalen van resultaten, je houdt daarbij rekening met verschillen in diverse belangen en onderlinge verhoudingen

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Daarnaast bieden we je een modern marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering, goede studiefaciliteiten en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen. Je kunt gebruik maken van de collectieve ziektekostenverzekering met korting op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. De functie is gewaardeerd in schaal 10 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 4.107 bruto per maand bij een werkweek van 34 uur).

Contactinformatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Rose van Iperenburg, Informatiemanager IV Zorg, telefoonnummer 06 2318 8856. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

Reageer op deze vacature