HR business partner

Functiebeschrijving

Als HR adviseur ben je dé adviseur voor het lijnmanagement (met name de teammanagers) van het cluster Klant & Operations (K&O). Je bent een stevige gesprekspartner en levert een bijdrage aan het oplossen van complexe (personele) vraagstukken. Ook heb je een actieve bijdrage bij projecten op HR gebied. Met jouw bedrijfsmatige inzicht geef je advies op het brede terrein van P&O waardoor het management nog beter in staat is de door hen geformuleerde doelstellingen te behalen. Je houdt rekening met zowel interne als externe ontwikkelingen en verbindt deze met elkaar. Je adviseert over de inzet van een goede mix van personeelsinstrumenten bij aan het behalen van de afdelingsdoelstellingen. Je informeert managers over het geldende personeelsbeleid, CAO of wetgeving. Je adviseert over arbeidsongeschiktheid en neemt deel aan het SMT. Je voert exit interviews en maakt een analyse van de uitkomsten.  Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het strategisch P&O beleid, signaleert knelpunten en je maakt je hard voor verbeteringen. Ook schakel je regelmatig met collega's die zich bezighouden met arbo, recruitment en loopbaanontwikkeling. Doordat je affiniteit hebt met HR data lever je een belangrijke bijdrage aan grote en diverse HR projecten of bijvoorbeeld het creëren of bijstellen van beleid. Op basis van de data die jij weet te ontsluiten signaleer jij trends, doe je voorspellende analyses, meet je het effect van HR-beleid en maak je prognoses over risico's en kansen ten aanzien van het HR-beleid binnen K&O.

Functie-eisen

  • een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur HBO P&A;
  • 3-5 jaar ervaring als HR adviseur in een vergelijkbare (complexe) organisatie;
  • Ervaring met HR systemen
  • je kunt omgaan met verschillende belangen (decentraal versus centraal P&O, business versus P&O);
  • je hebt analytisch vermogen;
  • je bent ondernemend en hebt een praktische instelling;
  • je bent organisatiesensitief.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. We werken activiteitgericht. Deze manier van werken verbetert onze samenwerking, flexibiliteit en leefkracht. Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. De functie is gewaardeerd in schaal 10 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 4.468,- bruto per maand voor 34 uur per week). De standplaats voor deze functie is Groningen. De verwachting is dat je 2 dagen per week thuiswerkt en 2 dagen op kantoor in Groningen zult zijn. 
Je bent bereid om ook regelmatig overleg te voeren op één van onze andere kantoren: Wageningen, Enschede of onze vergaderlocatie in Zwolle.

Contactinformatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Susanne Slootman, HR adviseur, telefoon (06) 1300 48 49. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.Reageer op deze vacature