(interim) senior Auditor

Functiebeschrijving

Het uitvoeren van specifieke (operational) auditwerkzaamheden ter ondersteuning van de realisatie van het auditplan 2020.

Functie-eisen

HBO/WO-opleiding met een postmaster RA of RO.  Kennis van processen financiële dienstverlener (bank of verzekeraar). Kennis van relevante wet- en regelgeving.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende tijdelijke functie voor 4 maanden in een inspirerende werkomgeving waar vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling samengaan met het leveren van prestaties. Deze interim opdracht is voor minimaal 20 uur per week, voor de periode medio augustus tot en met medio december 2020. Standplaats is Wageningen, maar kan in overleg ook Groningen zijn.
De functie is gewaardeerd in salarisschaal 11 van de CAO voor Zorgverzekeraars.

Contactinformatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Karen van der Bij, teammanager Audit. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 30856299 of via email Bij.vd.K@menzis.nl. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

Lees voor extra informatie over het inleenbeleid en de voorwaarden de documenten op onze website (www.werkenbijmenzis.nl). 
Wij vragen je in de sollicitatie een all-in uurtarief aan te geven. Indien je een aanbieding doet ga je akkoord met de Inleenvoorwaarden.


Reageer op deze vacature