Network Engineer

Functiebeschrijving

Heb jij kennis van Software Defined infrastructuren? En heb jij ervaring met security concepten, technieken en de toepasbaarheid daarvan? Reageer dan op onze vacature IV Operations Network Engineer! 
Als Network Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, inrichten, beheren en optimaliseren van de Menzis netwerkinfrastructuur. Je maakt en analyseert wijzigingsverzoeken en vertaalt deze door naar onderhoudsopdrachten. De onderhoudsopdrachten voer je vervolgens samen met collega's uit. Regievoering richting externe dienstverleners maakt ook deel uit van je functie.

Naast het uitvoeren van instandhoudingsbeheer participeer je ook in Agile teams om zo een bijdrage te leveren aan zowel business als IV eigen trajecten. Samen met je collega-vakspecialisten ontwikkel je het vakgebied om zo continue te verbeteren. Met een team van collega's geef je ook invulling aan de waakdienst.

Functie-eisen

  • minimaal HBO werk- en denkniveau; 
  • kennis van IP telefonieomgevingen/QoS is een pre;
  • Linux en Scripting kennis;
  • ervaring met firewalloplossingen;
  • kennis van en ervaring met F5 Big-IP LTM en APM;
  • kennis van en ervaring met Cisco op CCNP R&S niveau;
  • bekend met ITILv3 of het Operating model en Agile methodiek;
  • ervaring met de implementatie en het beheer van certificaten;
  • affiniteit met datacenterconcepten en cloudkoppelingen.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. We werken activiteit- en resultaatgericht met grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Deze manier van werken verbetert onze samenwerking, flexibiliteit en leefkracht. Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. De functie is gewaardeerd in schaal 9 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 3.820,- bruto per maand voor 34 uur per week).

Contactinformatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Kristel Wielens, recruiter, telefoon 06 4397 7002. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

Reageer op deze vacature