Salesmanager

Als salesmanager krijg jij energie van coachen, leidinggeven en het smeden van een hecht team. Jij bent commercieel ingesteld en zorgt, samen met je team, voor (meer) tevreden klanten! Je zit bovenop de KPI’s: halen we onze doelen, omzet en marge? Dit doe je hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Leek.

Je werkdag

Je begint de week met een stand-up met je hele team. ‘s Ochtends komt een grote spoedopdracht binnen. Je steekt de handen uit de mouwen en pakt het samen met een collega van de binnendienst op. Je ziet dat het proces beter ingericht kan worden en maakt een verbeterplan. ’s Middags voer je een rayonoverleg waarin je de KPI’s bespreekt en meedenkt met de accountmanager over de werving van nieuwe klanten. Je sluit de dag af op de afdeling marketing: samen maken jullie een plan voor de introductie van een nieuwe dienst, die onze klanten veel tijd gaat besparen.

Waarom Meneer Kooi?

Waarom jij bij Meneer Kooi wilt werken? Wij zijn een jong bedrijf en nog volop in ontwikkeling. De functie salesmanager is nieuw bij Meneer Kooi. Jij krijgt dus volop de kans om de rol naar eigen inzicht in te richten.

Als salesmanager neem je het voortouw om acquisitie te organiseren, zodat het aantal klanten en partnerschappen groeit. Omdat je goede ideeën hebt om processen te verbeteren ben je lid van ons kwaliteitsteam. Ontwikkeling van je team vind je belangrijk, dus voer je ontwikkelgesprekken met al je medewerkers. Je hebt niet alleen de dagelijkse leiding over het team, ook werk je af en toe mee op de binnendienst. Een afwisselende rol dus! Heb jij al ideeën hoe je dit allemaal aan gaat pakken?

Dit hebben we jou te bieden

 • Een nieuwe rol binnen ons bedrijf, waar geen dag hetzelfde is
 • Een leidinggevende functie, waarbij je onder andere verantwoordelijk bent voor ontwikkelgesprekken en de werving en selectie van nieuwe collega’s
 • Betrokken, enthousiaste en ambitieuze collega’s
 • Een prettige werksfeer bij een mensgerichte organisatie met hart voor de zorg
 • Een contract voor twaalf maanden met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris van maximaal € 6.250 per maand per maand, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,21 per km
 • Een pensioenregeling
 • Een actieve personeelsvereniging

Wij zoeken jou

Jij bent een enthousiaste, commerciële salesmanager. Vanuit ons kantoor in Leek krijg je je team moeiteloos mee en weten jullie samen nieuwe klanten aan te trekken. Ook zorg je ervoor dat huidige klanten blij met ons zijn. Daarvoor ontwikkel je verkoopstrategieën en -projecten en implementeer je deze samen met de accountmanagers. Je organiseert de maandelijkse verkoopvergadering, regelt producttrainingen en voert rayonoverleggen.

Herken jij je in de volgende punten?

 • Je bent initiatiefrijk en kijkt altijd wat nog beter kan
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt én technologie
 • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken, ook met andere afdelingen
 • Je krijgt energie van het coachen van en leidinggeven aan een team
 • Je signaleert kansen of knelpunten en onderneemt direct actie
 • Je hebt een afgeronde commerciële opleiding op Hbo-niveau en minstens twee jaar ervaring in een soortgelijke functie

Over Meneer Kooi

Als totaalleverancier van zorghulpmiddelen leveren we de beste oplossingen. We helpen zorgverleners bij de keuze van producten en bijbehorende diensten met (on)gevraagd advies. Wij staan naast onze klanten, als goede collega’s. We werken vanuit een partnerschap en zijn niet alleen de leverancier. Onze aanpak draait om het verbeteren van arbeidsomstandigheden in de zorg. Innovaties introduceren voor zorgverleners. Een aanspreekpunt en eerlijk advies over de beste oplossing. Dat is wat ons drijft.

Echt iets voor jou? Reageer dan snel!

Ben jij onze nieuwe salesmanager? We maken graag kennis met je! Je kunt je motivatie en CV sturen naar:

Heb je nog vragen over de functie, Meneer Kooi of de procedure? Neem dan contact op met Gosse Kooi. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 111 4000 of via .

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.