Marketing- en communicatiemedewerker

Vind jij het leuk om teksten te schrijven? En ben je goed in creatief en foutloos schrijven én heb je feeling met het schrijven binnen een concept/identiteit? Zoals teksten voor nieuwsbrieven, campagnes of sociale media? Ben jij goed in het checken van details, terwijl je ook de grote lijnen voor ogen houdt? Floreer jij in een groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is en waar nog niet alles al is uitgedacht? Lees dan snel verder want misschien zoeken we jou!

Een voorbeeld: Je begint je dag met het voorbereiden van een aantal berichten voor ons LinkedIn account. Je werkt lekker een paar weken vooruit en checkt hiervoor nog wat details bij collega’s en belt een klant voor een quote. Daarna heb je teamoverleg over de komende maand, wat staat er op de planning, wat is er actueel en wie gaat wat op zich nemen? Je spreekt meteen even een aantal ideeën door met je collega voor de nieuwsbrief, stemt af wie je gaat interviewen voor de nieuwsbrief en checkt een paar teksten. Tussendoor werk je je digitale takenlijst bij. Daarna neem je deel aan een brainstorm voor de lancering van een nieuw product. De rest van de middag heb je overleg met een accountmanager over een inhoudelijke brochure en regel je nog e.e.a. voor de klantmiddag van volgende week. Lekker productief dagje!

Wij zoeken jou

Meters maken en zichtbaar resultaat creëren, dat is wat jij het liefste doet. Je werkt nauw samen met de andere twee marketing- en communicatiecollega’s en zorgt voor de realisatie van de plannen. Geen vraagstuk is hetzelfde en daarom is je werk zo afwisselend. Van social media en websitebeheer tot het uitrollen van acties/campagnes. Ook het opstellen van nieuwsbrieven en het schrijven van content voor diverse doeleinden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Je bijt je vast in nieuwe taken en bent gewend zeer zelfstandig te werken.

Herken jij je in de volgende punten?

 • Je hebt ervaring met het (creatief) schrijven van teksten voor verschillende doeleinden
 • Je hebt ervaring met diverse tekstvormen en maakt onderbouwde keuzes in je schrijfproces
 • Je vindt het leuk om afwisselende werkzaamheden uit te voeren (contentrealisatie, aanpassen van de website, nieuwsbrieven, campagnes, huisstijlbewaking, presentaties, regelwerkzaamheden etc.)
 • Je hebt ervaring met het werken in mailprogramma’s en contentmanagementsystemen
 • Je vindt het leuk om met externe partijen te schakelen
 • Je werkt gestructureerd en bent goed in plannen (en die planning halen ;))
 • Je hebt een afgeronde (relevante) opleiding op minimaal Hbo-niveau
 • Je beheerst de Nederlandse taal op hoog niveau en schrijft foutloos
 • Je bent een zelfstandig, proactief en daadkrachtig persoon
 • Je kunt goed omgaan met abstracte vragen en instructies, durft goed door te vragen en zorgt zelf voor de informatie die je nodig hebt
 • Je bent precies, hebt oog voor detail en houdt tegelijk ook de grote lijnen voor ogen

Dit hebben we jou te bieden

 • Betrokken en ambitieuze collega’s
 • Een groeiende organisatie, waar nog niet alles vastligt
 • Een creatief, positief en enthousiast marketingteam
 • Een prettige werksfeer bij een persoonlijke en mensgerichte organisatie met hart voor de zorg
 • Een contract voor zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris tussen de € 2.200 en € 3.675 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week), afhankelijk van kennis en ervaring
 • Reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) en een pensioenregeling

Meneer Kooi

Als totaalleverancier van zorghulpmiddelen leveren we de beste oplossingen. We helpen zorgverleners bij de keuze van producten en bijbehorende diensten met gevraagd en ongevraagd advies. Ons doel is om naast onze klanten te staan, als goede collega’s. Een samenwerking vanuit een persoonlijke benadering. Niet enkel als leverancier, maar een partnerschap waarin we samenwerken. Onze aanpak draait om het verbeteren van arbeidsomstandigheden in de zorg. Innovaties voor zorgverleners introduceren. Een aanspreekpunt en eerlijk advies over de beste oplossing. Dat is wat ons drijft.

Geïnteresseerd? Reageer dan snel!

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken voor ons marketingteam? We ontvangen je sollicitatie graag via t.a.v. Marketing. We hanteren geen sluitingstermijn, met geschikte kandidaten plannen we direct een gesprek.

Sollicitatieproces

De eerste gesprekken zijn met Janneke en Iris (marketingteam). Een schrijfopdracht maakt onderdeel uit van het eerste gesprek. De tweede gesprekken zijn met Gosse (algemeen directeur) en Janneke en combineren we graag met een meeloopochtend.

Startdatum: medio september.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Janneke of Iris via 088 111 4000 of via t.a.v. Marketing.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.