Marketing- en communicatieadviseur

Zoek jij een groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is? Waar je je rugzak aan ervaring mag uitpakken en delen in een fijn team? Van het uitrollen van de positionering tot het ontwikkelen van campagnes. Van het adviseren over strategie tot het schrijven van nieuwsbrieven, klantmailings, inhoudelijke aanbestedingen en social posts? En heb je iets met zorg of voel je je prettig in een maatschappelijke betrokken organisatie? Lees dan snel verder want misschien zijn we een match!

Een voorbeeld van het werk als marcom-adviseur bij Meneer Kooi:

Je begint je dag met het uitdenken van een campagne voor de lancering van een nieuw hulpmiddel. Waarom introduceren we dit hulpmiddel? Hoe doen we dat? En bij wie? Welke eigenheid stoppen we in deze campagne? Allemaal vragen die jij creatief en inhoudelijk uitwerkt tot een plan. Daarna heb je een overleg met de directeur, wat staat er op de planning, waar willen we de komende drie maanden op focussen en wat hebben jullie van elkaar nodig? Tijdens dat gesprek denk je meteen mee vanuit jouw ervaring en vakgebied, over een aantal strategische vraagstukken die actueel zijn. Tijd voor koffie! Gezellig even met de collega’s van het magazijn, de binnendienst en financiën bijkletsen en ontspannen. Na de koffie heb je een moment ingepland om wat teksten te schrijven en interviews uit te werken: socials, een klantinterview voor de nieuwsbrief en de volgende teammail. Voor de lunch kijk je ook nog even met je collega naar wat uitingen die zij visueel heeft vormgegeven en geef je jouw feedback. Na de lunch is het tijd voor een brainstorm over de nieuwe brochures. Samen ideeën creëren of verder ontwikkelen geeft jou energie! Je krijgt meteen zin om ze te realiseren.

We zoeken jou!

Je bent een echte professional, je hebt ervaring om de verantwoordelijkheid binnen deze functie aan te gaan en te dragen. Je weet waar je over praat, je adviseert gevraagd en ongevraagd vanuit je eigen onderbouwde visie. Je neemt wanneer dat nodig is ook het initiatief. Je hebt een professionele mening en deelt deze, daarbij ga je een constructieve discussie niet uit de weg en weegt hierin de mening van anderen. Dit betekent niet dat je niets meer hebt te leren of niet meer wilt ontwikkelen, integendeel. Samen bouwen en daarbinnen ontwikkelen is wat jij ook erg leuk vindt. Daarnaast ben je creatief en kan je conceptmatig nieuwe dingen bedenken, altijd met de identiteit van Meneer Kooi als uitgangspunt. Je houdt ervan meters te maken en zichtbaar resultaat te creëren, ook als het soms wat tijd kost om je collega’s mee te nemen in je stappen.

Herken jij je in de volgende punten?

 • Jij hebt ervaring en senioriteit en je steekt zelf graag handen uit de mouwen
 • Je geeft communicatieadvies aan management/collega’s bij (complexe) vraagstukken
 • Samen met je collega ontwikkel je verschillende uitingen, zowel in- als extern
 • Je hebt creatieve ideeën, werkt dit graag uit en weet anderen in de organisatie mee te krijgen met jouw ideeën
 • Je hebt ervaring met het (creatief) schrijven van teksten voor verschillende doeleinden
 • Je hebt ervaring met diverse tekstvormen en maakt onderbouwde keuzes in je schrijfproces
 • Je houdt van afwisseling (contentrealisatie, aanpassen van de website, nieuwsbrieven, campagnes, huisstijlbewaking, presentaties, regelwerkzaamheden etc.)
 • Je hebt een afgeronde (relevante) opleiding op minimaal Hbo-niveau
 • Je beheerst de Nederlandse taal op hoog niveau en schrijft foutloos
 • Je bent een zelfstandig, proactief en daadkrachtig persoon
 • Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en weet de juiste vragen te stellen om deze boven tafel te krijgen.
 • Je bent precies, hebt oog voor detail en houdt tegelijk ook de grote lijnen voor ogen

Dit hebben we jou te bieden

 • Betrokken en ambitieuze collega’s
 • Een groeiende organisatie, waar nog niet alles vastligt
 • Een creatief, positief en enthousiast team
 • Een prettige werksfeer bij een persoonlijke en mensgerichte organisatie met hart voor de zorg
 • Een contract voor zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris tussen de € 3.000 en € 3.675 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) en een pensioenregeling

Meneer Kooi

Als totaalleverancier van zorghulpmiddelen leveren we de beste oplossingen. We helpen zorgverleners bij de keuze van producten en bijbehorende diensten met gevraagd en ongevraagd advies. Ons doel is om naast onze klanten te staan, als goede collega’s. Een samenwerking vanuit een persoonlijke benadering. Niet enkel als leverancier, maar een partnerschap waarin we samenwerken. Onze aanpak draait om het verbeteren van arbeidsomstandigheden in de zorg. Innovaties voor zorgverleners introduceren. Een aanspreekpunt en eerlijk advies over de beste oplossing. Dat is wat ons drijft.

Geïnteresseerd? Reageer dan snel!

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken voor ons marketingteam? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Je kunt je motivatie en CV sturen naar:
We hanteren geen sluitingstermijn, met geschikte kandidaten plannen we direct een gesprek.

Sollicitatieproces

De gesprekken zijn met Gosse (algemeen directeur) en Iris (marketingteam). Een schrijfopdracht en meeloopochtend maken onderdeel uit van het tweede gedeelte van de sollicitatieprocedure.

Startdatum: medio oktober.

Wil je meer weten over de functie of onze organisatie? Neem dan gerust contact op met Iris. Dat kan telefonisch op nummer 088 111 4000 of stuur een e-mail naar . Iris kan alle vragen over de functie, Meneer Kooi en de procedure beantwoorden.

Wij werken niet met recruiters en/of wervings- en selectiebureaus voor de invulling van onze vacatures.