Ziekenhuisapotheker Klinisch Farmaceutische Zorg.

Jouw rol in het team
Als partner binnen Santeon staat de ziekenhuisfarmacie van het Martini Ziekenhuis voor kwaliteit en innovatie in de farmacie. Als ziekenhuisapotheker lever je een wezenlijke bijdrage aan de onderscheidende positie van onze ziekenhuisapotheek. De apotheek kenmerkt zich door een vooruitstrevende en dynamische cultuur. Op een aantal gebieden, zoals, onder meer, VTGM, Geneesmiddelenbereidingen en Medicatieverificatie is er sprake van best practices in de ziekenhuisfarmacie en de rol van koploper.

In verband met uitbreiding zoeken wij een ziekenhuisapotheker Klinisch Farmaceutische Zorg. Onze voorkeur gaat uit naar een collega met affiniteit voor medicatieverificatie. Op basis van belangstelling en deskundigheid verdelen wij met elkaar in de vakgroep de klinische aandachtsgebieden. Daarnaast draai je mee in dag- en bereikbaarheidsdiensten.

Over het team
De ziekenhuisapotheek is patiëntgericht, professioneel breed georiënteerd, heeft meerdere certificeringen (GMP, ISO15189) en beschikt over een klinische en poliklinische apotheek, en satellietapotheken bij de verpleegafdelingen. De apotheek beschikt over een moderne bereidingsfaciliteit (GMP). Wij zijn ook verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg aan een aantal instellingen met verpleeg- en verzorgingshuizen. Landelijk zijn wij een belangrijke speler voor de collegiale levering van apotheekbereidingen.

Bij ons werken 11 ziekenhuisapothekers en meerdere ziekenhuisapothekers-in-opleiding,  poli­klinische apothekers, verpleeghuisapothekers en projectapothekers. In totaal omvat het personeelsbestand ongeveer 135 fte.

Wij vragen van jou
Op je expertisegebied(en) ben je zichtbaar en inhoudelijk sterk. Je bent ondernemend en beschikt over leidinggevende capaciteiten, bent resultaatgericht, klantgericht en neemt initiatief. Je bent een verbinder. Je bent een actief lid van de medische staf in ons ziekenhuis met participatie in relevante commissies. Je draagt bij aan de opleiding tot ziekenhuisapotheker.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 9.589,- op basis van 36 uur (FWG 80, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Solliciteren
Je schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. Je kunt je sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, Toetredingscommissie, t.a.v. mevr. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Annemarie van der Aart of René van Hulst (medisch coördinatoren), tel. (050) 524 7274 of met een van de andere ziekenhuisapothekers.

Reageren kan tot 28 juni 2021. 

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.