Ziekenhuisapotheker Geneesmiddelenlogistiek

Jouw rol in het team
Als partner binnen Santeon staat de ziekenhuisfarmacie van het Martini Ziekenhuis voor kwaliteit en innovatie in de farmacie. Als ziekenhuisapotheker lever je een wezenlijke bijdrage aan de onderscheidende positie van onze ziekenhuisapotheek. De apotheek kenmerkt zich door een vooruitstrevende en dynamische cultuur. Op een aantal gebieden is sprake van best practices in de ziekenhuisfarmacie.

Over het team
De ziekenhuisapotheek is patiëntgericht, professioneel breed georiënteerd, heeft meerdere certificeringen (GMP, ISO) en beschikt over een klinische en poliklinische apotheek, en satellietapotheken bij de verpleegafdelingen. Wij zijn ook verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg aan een aantal instellingen met verpleeg- en verzorgingshuizen. Landelijk zijn wij een belangrijke speler voor de collegiale levering van apotheekbereidingen.

Bij ons werken 11 ziekenhuisapothekers en meerdere ziekenhuisapothekers-in-opleiding,  poliklinische apothekers, verpleeghuisapothekers en projectapothekers. In totaal omvat het personeelsbestand ongeveer 135 fte.

Wij vragen van jou
Wij zoeken een ziekenhuisapotheker met affiniteit voor de aandachtsgebieden Geneesmiddelenlogistiek (assortimentsbeheer, geneesmiddelendistributie, logistieke stromen) en farmaceutische kwaliteitszorg (quality assurance Good Clinical Practice/Good Distribution Practice). Kennis van GDP is een pré. Je bent praktisch ingesteld, beschikt over leidinggevende capaciteiten, bent resultaatgericht, klantgericht en neemt initiatief. Je past goed in het team van ziekenhuisapothekers en geeft inspirerend leiding aan apothekers en apothekersassistenten.

Dit krijg je ervoor terug

  • In je werk lever je een wezenlijke bijdrage aan de onderscheidende positie van onze ziekenhuisapotheek.
  • Een dienstverband voor 32-36 uur per week.

Belangstelling?
Voor meer informatie verwijzen wij je naar www.martiniziekenhuis.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de ziekenhuisapotheker-manager van de RVE Farmacie drs. T. Visser, tel. (050) 524 5771 of met een van de andere ziekenhuisapothekers.

Solliciteren Je schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. Je kunt je sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, t.a.v. mevr. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf,

Reageren kan tot en met 24/09/2020. De gesprekken zullen plaatsvinden in de laatste week van september en de eerste week van oktober.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs