Ziekenhuisapotheker

Jouw rol in het team
In verband met uitbreiding zoeken wij voor onze vakgroep een ziekenhuisapotheker. Onze voorkeur gaat uit naar een collega met affiniteit voor geneesmiddelenbereidingen (o.a.  cytostatica, vtgm op voorraad). Ook collega’s met een ander deskundigheidsgebied worden uitgenodigd om te reageren. Op basis van belangstelling en deskundigheid verdelen wij met elkaar in de vakgroep de (klinische) aandachtsgebieden. Daarnaast draai je mee in dag- en bereikbaarheidsdiensten en bent lid van het opleidingsteam.

Als partner in Santeon staat de ziekenhuisfarmacie van het Martini Ziekenhuis voor kwaliteit en innovatie in de farmacie. Als ziekenhuisapotheker lever je een wezenlijke bijdrage aan de onderscheidende positie van onze ziekenhuisapotheek. De apotheek kenmerkt zich door een vooruitstrevende en dynamische cultuur. De ziekenhuisfarmacie wordt in de volle breedte uitgeoefend.

Over het team
De ziekenhuisapotheek is patiëntgericht, professioneel breed georiënteerd, heeft meerdere certificeringen (GMP, ISO15189) en satellietapotheken bij de verpleegafdelingen. De apotheek beschikt over een bereidingsfaciliteit (GMP). Wij zijn ook verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg aan een aantal instellingen met verpleeg- en verzorgingshuizen. Landelijk zijn wij een belangrijke speler voor de collegiale levering van apotheekbereidingen.

Bij ons werken 11 ziekenhuisapothekers en meerdere ziekenhuisapothekers-in-opleiding,  poliklinische apothekers, verpleeghuisapothekers en (project)apothekers. De vakgroep is gedreven en ambitieus. In totaal omvat het personeelsbestand ongeveer 145 fte.

Binnen de unit Geneesmiddelenbereidingen kom je terecht in een team met drie andere ziekenhuisapothekers, drie apothekers en een unithoofd. De sfeer in het team is goed, er wordt laagdrempelig met elkaar overlegd, we zijn bereid een stapje harder voor elkaar te gaan en er wordt veel gelachen. Daarnaast werk je binnen de unit samen met een grote groep gemotiveerde apothekersassistenten en apotheekmedewerkers.

Wij vragen van jou
Op je expertisegebied(en) ben je zichtbaar en inhoudelijk sterk. Je bent ondernemend en beschikt over leidinggevende capaciteiten, bent resultaatgericht, klantgericht en neemt initiatief. Je bent een verbinder. Je bent een actief lid van de medische staf in ons ziekenhuis met participatie in relevante commissies. Je draagt bij aan de opleiding tot ziekenhuisapotheker en hebt affiniteit met wetenschappelijk onderzoek.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 9.781,- op basis van 36 uur (FWG 80, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Solliciteren op deze leuk baan?
We kunnen je nog veel meer vertellen over onze ambities. Maar we laten het je ook graag zien. Een verkennend gesprek met een ziekenhuisapotheker met rondleiding door de ziekenhuisapotheek doen wij graag. Voor vragen en meer informatie over de vacature en sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Annemarie van der Aart, Ithamar Brinkman, René van Hulst, of met één van de andere ziekenhuisapothekers tel. (050) 524 7274.

Je schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. Je kunt je sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, Toetredingscommissie, t.a.v. mevr. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl
De gesprekken zullen gepland worden in week 36 en 37.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.