Waarnemend oogarts

Jouw rol in het team
Wij zijn voor de periode oktober 2022 t/m februari 2023 op zoek naar een enthousiaste allround oogarts/collega. Het aantal dagdelen en de periode van de waarneming is in overleg. We verwachten dat de nieuwe collega beschikt over goede sociale en organisatorische kwaliteiten. Ook diegenen die binnenkort hun opleiding en/of subspecialisatie afronden worden verzocht te solliciteren.

Over het team
De vakgroep oogheelkunde bestaat uit zes oogartsen (4,6 fte) met als aandachtsgebieden cataractchirurgie, premium lenzen, ooglidchirurgie, glaucoom, strabologie, endonasale traanwegchirugie en medische retina.
De spreekuren worden ondersteund door TOA’s en er zijn twee orthoptisten werkzaam.
Er is een goed geoutilleerde polikliniek en de vakgroep heeft de beschikking over een eigen poliklinische OK/behandelunit en een klinische OK voor narcose patiënten. Er wordt gebruik gemaakt van een EPD (Hix).
Wegens zwangerschapsverlof van een van de collega’s komt deze tijdelijke functie vrij.

Wij vragen van jou
Brede vakinhoudelijke interesse.

Dit krijg je ervoor terug
Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. G.P. Heeg, oogarts, tel. (050) 524 6992 / 6990 (HeegG@mzh.nl ), of mw. S. van de Laar, oogarts, tel. (050) 524 6992/ 6990 (S.vandeLaar@mzh.nl).

Voor meer informatie verwijzen wij naar je naar www.martiniziekenhuis.nl.

Belangstelling?
Je sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl

Graag ontvangen wij uw brief voor 16 oktober 2022.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.