Vrijwilligers gezocht voor op de verpleegafdeling

Jouw rol in het team
Het bieden van extra service door op vragen van patiënten in te gaan, een praatje maken, een luisterend oor bieden en een prettige sfeer creëren.

Daarnaast het begeleiden van patiënten bij vertrek uit het ziekenhuis. Je bent onderdeel van het team en als zodanig heb je oog en oor voor de medewerkers.

Over het team
Het Martini Ziekenhuis is een organisatie waarbinnen vrijwilligers en beroepskrachten zich schouder aan schouder inzetten voor de belangen van de patiënten. Het ziekenhuis en de zorg zijn onlosmakelijk verbonden met vrijwilligers en vrijwilligerswerk. Het vrijwilligerswerk is geen vervanging van de professionele hulpverlening, maar biedt de individuele patiënt een toegevoegde waarde om zijn of haar verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. In het Martini Ziekenhuis draagt het vrijwilligerswerk bij aan een hoog serviceniveau aan de patiënt.

De vrijwilligersorganisatie wil bijdragen aan de betekenis ‘(Samen voor de beste zorg’)  door verbinding te zoeken en samen te werken met diverse organisatieonderdelen van het Martini Ziekenhuis

Wij vragen van jou

Je bent minimaal 1 ochtend per week beschikbaar.

·         Je kunt zelfstandig werken.

·         Je legt gemakkelijk contact met patiënten.

·         Je kunt omgaan met patiënten die soms wat verward zijn tijdens de opname en een brede variatie aan problemen kunnen hebben.

·         Je kunt goed samenwerken met de patiënt, zijn naasten en de zorgprofessionals.

·         Je hebt een vriendelijke, open en respectvolle houding.

·        Je kent je eigen grenzen en kan waar nodig hulp inschakelen

Dit krijg je ervoor terug

Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. coaching en scholing.

·         Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer.

·         Dienstkleding wordt verstrekt.

·         Indien van toepassing een gratis maaltijd.

·         Een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen.

·         Teamuitjes, een jaarfeest en een zelf uit te kiezen kerstcadeau.

Enthousiast?
We komen graag met je in contact! Bel voor informatie met Marjo Pertien, Coördinator Vrijwilligerswerk tel nr. (050) 524 7990.

Over ons
Wij zijn een groot topklinisch opleidingsziekenhuis. Daar zijn we trots op! Wij kennen de behoefte van de patiënt en beslissen samen over wat gewenst en haalbaar is als het gaat om kwaliteit van leven. Ons ziekenhuis heeft een bovenregionale positie voor topklinische zorg en biedt voor de regio alle medisch-specialistische zorg die nodig is. Samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteer