Voorwerktraject verpleegkundige obstetrie i.o.

Jouw rol in het team
Ben jij de verpleegkundige die zich graag verder wil ontwikkelen en gaat voor de beste geboortezorg? Tijdens dit voorwerktraject van een jaar krijg jij de kans om te laten zien of je kunt werken volgens onze afdelingsvisie van moeder en kind.

Om hiervoor in aanmerking te komen ga jij met veel enthousiasme aan het werk en vanuit een gelijkwaardige relatie met respect voor autonomie van moeder en partner gezamenlijk de zorgvraag vaststellen en verlenen (vraaggericht). We streven in het ziekenhuis allemaal naar hetzelfde doel: samen voor de beste zorg. Indien dit bij je past en je deze visie kunt laten zien in je werk, kun je na het voorwerktraject, starten met de opleiding voor obstetrie verpleegkundige.

Over het team
Onze afdeling Verloskunde bestaat uit verloskamers en de afdeling verloskunde, waar zwangere vrouwen en kraamvrouwen liggen met pasgeborenen. De pasgeborenen liggen bij de moeder op de kamer, zodat moeder en kind zo weinig mogelijk gescheiden worden. De partner is bij ons dag en nacht welkom en verblijft op de kamer van de moeder en de pasgeborene. Samen met de ouders verleent en plant de verpleegkundige van de afdeling Verloskunde deze zorg.

In het Martini Ziekenhuis vinden jaarlijks ongeveer 2000 bevallingen plaats. Binnen de afdeling Verloskunde werken wij in een multidisciplinair team met verloskundigen, gynaecologen, arts-assistenten en verpleegkundigen. Ons streven is dat alle vrouwen en hun partner de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en de zorg van de pasgeborene als positief ervaren.

Wil je alvast met ons kennismaken? Bekijk alvast onze afdeling op Instagram #teammartini

Wij vragen van jou

 • Een afgeronde opleiding hbo verpleegkunde
 • Meerdere jaren relevante werkervaring
 • Een geldige BIG-registratie

Daarnaast ben je een enthousiaste collega die gericht is op samenwerking. Communicatief ben je vaardig en je beschikt over een sterk empathisch vermogen. Je hebt een flexibele houding en door jouw frisse blik kun je denken in mogelijkheden.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
 • Een breed aanbod van activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan
 • Maximaal €3.468,- op basis van 36 uur (FWG 45, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring. Na afronding van je opleiding word je ingeschaald in FWG 50, € 3.922,-
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Daarvoor hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over de vacature? Bel met Aly Hoekstra, unithoofd zorg, tel nr. (050) 5245290.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer