Verpleegkundigen Flexpool Vast

Jouw rol in het team
Als verpleegkundige in de Flexpool werk je op verschillende verpleegafdelingen in het ziekenhuis. Ideaal als je kennis en ervaring op wilt doen op meerdere afdelingen. Maar ook wanneer je, om welke reden dan ook, niet gebonden wilt zijn aan één afdeling. Het is een leuke manier om het Martini Ziekenhuis te leren kennen. Wat het werken in het Martini Ziekenhuis zo bijzonder maakt? Dat is volgens collega’s vooral de diversiteit aan patiënten. De combinatie van laag- en hoogcomplexe zorg. En de ontwikkelmogelijkheden die je krijgt in een topklinisch opleidingsziekenhuis. Zeker niet onbelangrijk, we zijn betrokken bij elkaar en werken samen in én aan een fijne sfeer.

Over het team
Je bent onderdeel van het team Martini Flex waar ruim 250 collega’s werken: helpenden, verpleegkundigen en zorg ondersteunende medewerkers. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je goed wordt ingewerkt. Daarom start je met twee dagen bootcamp. Je leert alles over digitaal Martini en we helpen je de weg vinden in huis. Je krijgt uitleg over allerlei praktische zaken zodat jij een goede start maakt op de afdeling waar je wordt ingezet. Begin je aan je eerste inzet, dan wordt je acht dagen ingepland om te kunnen inwerken. 

Wij vragen van jou

 • Een afgeronde verpleegkundige opleiding mbo of hbo.
 • Een BIG-registratie.
 • Minimaal één jaar recente en relevante werkervaring in een algemeen  ziekenhuis in Nederland.
 • Je hebt natuurlijk een flexibele instelling en draait mee in alle diensten.
 • Een VOG is verplicht om te kunnen werken in het Martini Ziekenhuis.

Daarnaast
Ben je proactief en weet snel je weg te vinden op de afdeling en in het ziekenhuis. Ben je gedreven en je leert graag. Wij vinden het belangrijk dat je vragen stelt als je iets (nog) niet weet. En ben je enthousiast en gemotiveerd je verder te ontwikkelen.

Dit krijg je ervoor terug

 • Volop kansen voor opleiding en training.
 • Maximaal € 3.072,- op basis van 36 uur per week (FWG 45), afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Flexpool Vast contract voor minimaal 24 uur per week.
 • Heb je twee jaar recente ziekenhuis ervaring, dan ontvang  je een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een breed aanbod van activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan. 
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Kom je bij ons in dienst, dan heb je ook de mogelijkheid om op interne vacatures te solliciteren.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Martini Flex!
Ingrid Hellinga, tel. 050 524 5220 of Tina Notenbomer tel. (050) 524 5400 of Dorry Frankruijter, coördinator, tel. 050 5246405.

Reageren kan tot en met 30/06/2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.