Verpleegkundige verpleegafdeling Cardiologie

Zie jij jezelf in een initiatiefrijk team werken die het een uitdaging vindt om de beste zorg te verlenen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Jouw rol in het team
Als verpleegkundige binnen de verpleegafdeling Cardiologie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het coördineren en verlenen van verpleegkundige zorg met name aan cardiologische patiënten. In je werk op de afdeling heb je zorg voor patiënten met een complexe zorgvraag met een diversiteit aan ziektebeelden. Ook palliatieve zorg is een belangrijk onderdeel van je werk. Naast de cardiologie patiënten worden er soms patiënten met andere ziektebeelden opgenomen. Voor jou een uitdaging om ook deze patiënten de beste zorg te leveren. Voor jou niet meer dan vanzelfsprekend dat alle patiënten de beste zorg krijgen. Dit doe je met hart en ziel vanuit je nieuwsgierigheid, betrokkenheid en klinische kennis. Om de zorg te blijven verbeteren vind jij het belangrijk om je kennis, inzichten en ervaring in te zetten voor de ontwikkeling van de afdeling én de zorg.

 

Over het team
Op onze verpleegafdeling werken we voor  patiënten met een cardiale aandoening, waarbij behandelen, bewaken d.m.v. telemetrie en begeleiden de hoofdzaak is. Voor ons staat excellente zorg met een persoonlijke benadering voorop. Vanuit de patiënten horen we regelmatig terug dat de aandacht oprecht is en zowel de patiënt als de aandoening centraal staat. Het team bestaat uit mbo- en hbo verpleegkundigen, helpenden, secretaresses en voedingsassistenten. Er zijn regelmatig stagiaires op de afdeling van zowel de mbo-v als de hbo-v.  En we werken samen met de teams van Neurologie en Longziekten.

Wij vragen van jou

  • Een mbo-v of hbo-v diploma en een geldige BIG-registratie.
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
  • Inschrijving in het Kwaliteitsregister.

Wij zijn op zoek naar een collega die in staat is zelfstandig en in teamverband te werken. Je hebt een positieve houding, bent klantvriendelijk, initiatiefrijk en daarnaast bezit je goede communicatie vaardigheden. We verwachten van je dat je op termijn een telemetrie cursus gaat volgen. Je bent bereid om alle diensten volgens rooster te werken.

Dit krijg je ervoor terug

  • Een baan in hét topklinisch opleidingsziekenhuis van Noord-Nederland
  • Volop kansen voor opleiding, waaronder een telemetrie cursus), training en persoonlijke ontwikkeling
  • Salaris van maximaal € 3.3322,- en 8,33 % vakantiegeld en eindejaarsuitkering op basis van de cao Ziekenhuizen (FWG 45).
  • Een contract voor de duur van 1 jaar, met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd, voor 36 uur per week.
  • Kom je met de auto? Makkelijk bereikbare werkplek én een parkeergarage naast het ziekenhuis
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Marco Scheffer, unithoofd Cardiologie, tel. (050) 524 5504.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 29 september.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.