Verpleegkundige transferpunt

Als verpleegkundige voer jij de regie over de nazorg van patiënten die dat nodig hebben. Je bent positief en energiek en hebt de ambitie een bijdrage te leveren aan de beste nazorg.

Jouw rol in het team
Als verpleegkundige Transferpunt ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van het totale nazorgproces, voor patiënten die na hun ziekenhuisopname nazorg nodig hebben. Dit nazorgtraject stem je af met iedereen die daarbij betrokken is. Je bent in je rol dan ook het aanspreekpunt voor de patiënt, hun naaste familie en specialisten. Maar ook voor externe partijen, zoals ZorgnaZorg, verpleeg- en verzorgtehuizen, thuiszorgorganisaties en huisartsen. In deze samenwerking voer jij de regie. Met jouw kennis van de wet en regelgeving kun je patiënten en hun naasten adviseren over de verschillende mogelijkheden van zorg en de eventuele kosten daarvan. Deze kennis zet je ook in, om voorlichting te geven aan verpleegkundigen, artsen en andere disciplines. Je onderhoudt met dit netwerk  actief contact en betrekt hen bij de nieuwste ontwikkelingen. Vanuit je patiëntgerichtheid en ambitie draag jij vanzelfsprekend bij aan de verbetering van de dienstverlening van de afdeling en de profilering van het Transferpunt.

Over het team
Wij zijn een team van 9 verpleegkundigen en houden ons dagelijks bezig met de vraag naar nazorg van onze patiënten. Met elkaar hebben we een schat aan kennis als het gaat om wet- en regelgeving. De komende periode werken wij aan het optimaliseren van onze dienstverlening. Samen bepalen we welke dienstverlening wij willen leveren, vanuit welke visie wij dat doen en hoe we onze kennis en kunde nog beter kunnen inzetten voor een optimale nazorg voor onze patiënten. Wij nodigen jou van harte uit om daarover met ons mee te denken, jouw ideeën en ervaring met ons te delen en zo je bijdrage te leveren aan deze optimalisatie.

Teamquote
Wij zorgen voor  informatie, bemiddeling van de juiste zorg, op de juiste plek, op het juiste moment na een ziekenhuisopname.

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde HBO-V opleiding.
  • Klinische werkervaring en eventueel ervaring vanuit een thuiszorgorganisatie.
  • Ervaring met wet- en regelgeving.
  • 24 uur beschikbaar, in overleg flexibel inzetbaar.

Jij hebt een flexibele en doortastende persoonlijkheid. Met je positieve instelling weet je mensen te beïnvloeden om samen te gaan voor het leveren van de beste zorg. Je flexibele houding zet je effectief in bij gespreken met patiënten, collega’s en zorgpartners. Enige weerstand is vanzelfsprekend in het werk, waarbij je met verschillende belangen te maken krijgt. Jij laat je daar niet door uit het veld slaan en ziet het als kans om samen te zoeken naar de best passende oplossing. 

Dit krijg je ervoor terug

  • Een baan in hét topklinisch opleidingsziekenhuis van Noord-Nederland
  • Volop kansen voor opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling
  • Salaris van maximaal € 3.774,- op basis van 36 uur per week en 8,33 % vakantiegeld en eindejaarsuitkering op basis van de cao Ziekenhuizen.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.
  • Kom je met de auto? Makkelijk bereikbare werkplek én een parkeergarage naast het ziekenhuis

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Yvonne Koers, unithoofd staf, tel. (050) 524 7925

Selectiegesprekken vinden plaats op 13 en/of 14 oktober.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.