SEH verpleegkundige

Het ene moment werk je met elkaar aan een trauma, het volgende sta je met gips in je haar. Nieuwsgierig naar onze spoedeisende hulp? Lees snel verder en kom langs om met eigen ogen te zien wat wij jou te bieden hebben.

Over de functie
Wat er zo mooi is aan het werken op de Spoedeisende hulp van het Martini Ziekenhuis? De complexiteit van ziektebeelden van onze patiënten wordt steeds groter en jouw werk daardoor interessanter. Het ene moment verleen je zorg aan een oudere die is gevallen. Het andere moment sta je met een kamer vol collega’s eerste hulp te verlenen na een verkeersongeval. Jij hebt de regie over de zorg van de patiënt, van triageren, reanimeren tot het bewaken van vitale functies. Natuurlijk werk je daarbij nauw samen met artsen van verschillende disciplines. Jouw bijdrage, inzicht en advies wordt gevraagd én gewaardeerd.

De combinatie van complexiteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid maken het werken op onze spoed uniek in de regio.

Waar kom je te werken
Op dit moment wordt onze Spoedeisende hulp flink verbouwd om betere zorg te bieden en meer patiënten te kunnen opvangen. Daardoor hebben we komend jaar beter zicht op onze patiënten, grotere kamers en de nieuwste apparatuur. Bijvoorbeeld een ECHO en CT-scan op de afdeling, waardoor patiënten niet onnodig vervoerd hoeven te worden. Ons team bestaat uit startende tot zeer ervaren SEH verpleegkundige. Waarbij iedereen weer iets anders toevoegt, kennis van IC en ambulancezorg of de nieuwste inzichten door een recent gevolgde opleiding. Er is voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen in je vak of een uitstapje te maken.

Wat neem je mee?

  • Diploma SEH of een vergelijkbare specialistische opleiding.
  • Ambitie om jezelf te ontwikkelen.
  • Initiatief nemend.
  • Goed humeur, zeer stressbestendig en humor (fijn voor patiënten, je collega’s en jezelf).

Wat wij bieden

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.917,- op basis van 36 uur (FWG 55, CAO Ziekenhuis), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur voor onbepaalde tijd.   
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met het team!
Richtje Peper, Unithoofd SEH tel. (050) 524 6164 of Joan Zijlstra, Unithoofd SEH, tel. (050) 524 5828

Solliciteren kan tot en met 30 november.

 Dagje Meelopen?
Je bent van harte welkom. We maken direct een afspraak.