Ver­pleeg­kun­di­ge pal­li­a­tie­ve zorg

Jouw rol in het team
Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn we per januari 2023 op zoek naar een verpleegkundige palliatieve zorg voor 5 maanden, hierna kunnen we jou voor 1-2 dagen per week meer vastigheid bieden als je daarvoor openstaat.

In ons team zijn we dagelijks bezig met het creëren van ruimte voor de laatste levenswensen van onze patiënten.

Hierin zorg je als verpleegkundige dat je de arts, verpleegkundige, de patiënt en de naasten adviseert en begeleidt. Ons team is ‘nurse based’, de verpleegkundig consulent of verpleegkundig specialist is namens het team de eerste contactpersoon binnen en buiten het Martini Ziekenhuis voor patiënten, naasten, verwijzers, behandelaars, instanties en hulpverleners. Daarnaast speel jij een actieve rol bij de monitoring van palliatieve patiënten en cliënten en onderneemt zo nodig actie.

Je werkt onder supervisie van een verpleegkundig specialist en/of arts.

Over het team
Het kernteam bestaat uit 2 verpleegkundig consulenten, 3 verpleegkundig specialisten, een internist-oncoloog, klinisch geriater en huisarts. Het volledige team bestaat uit diverse professionals uit medisch, psychosociaal en existentieel vakgebied die wekelijks bijeenkomen tijdens een multidisciplinair overleg. Alle activiteiten die we ontplooien zijn gericht op de optimale realisatie van zorg voor de patiënt. We staan open voor nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning.

Wij vragen van jou

  • Het diploma MBO/HBO Verpleegkunde
  • Een geldige BIG-registratie.
  • Relevante ervaring binnen de palliatieve zorg

Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het verpleegkundig vakgebied en van de gezondheidszorg in het algemeen. Je bent een goede planner, waarbij je jouw eigen werk goed organiseert. Je bent in staat problemen te herkennen, te analyseren en maakt ze bespreekbaar. Wij zien in jou een sterke persoonlijkheid die goed kan overleggen met artsen waarom je bepaalde stappen zet. Hierbij stel jij je proactief en positief op. Tot slot kun jij prioriteiten stellen en kun jij je goed zelfstandig redden.

Dit krijg je ervoor terug

  • Je sluit aan bij de ontwikkelingen van het team om ervaring op doen en je kennis te vergroten.
  • Maximaal € 3.664,- op basis van 36 uur (FWG 50, CAO Ziekenhuizen)
  • Een contract voor de duur van 5 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging voor 1-2 vaste dagen per week voor onbepaalde tijd.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%. 

Gedurende de looptijd van de procedure zullen we kandidaten die aansluiten bij de vacature alvast uitnodigen voor een gesprek.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.

Gertruud van der Werff, coördinator palliatieve zorg, tel nr.050 524 6510

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer