Verpleegkundige oproep

Jouw rol in het team

Als flexibele oproep verpleegkundige werk je op verschillende verpleegafdelingen in het ziekenhuis. Ideaal als je kennis en ervaring op wilt doen op meerdere afdelingen. Maar ook wanneer je, om welke reden dan ook, niet gebonden wilt zijn aan één afdeling. Op die manier kun je ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen en krijg je ruimte om je verder te ontwikkelen. Je helpt een team echt uit de brand door jouw inzet en de patiënten krijgen de zorg die ze verdienen.
Wat het werken in het Martini Ziekenhuis zo bijzonder maakt? Dat is volgens collega’s vooral de diversiteit aan patiënten. De combinatie van laag- en hoogcomplexe zorg. En de ontwikkelmogelijkheden die je krijgt in een topklinisch opleidingsziekenhuis. Daarnaast wordt de gemoedelijke sfeer en betrokkenheid als zeer positief ervaren.

Over het team

Je bent onderdeel van het team Martini Flex. Waar ruim 250 collega’s werken: helpenden, verpleegkundigen en zorg ondersteunde medewerkers. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je goed wordt ingewerkt. Daarom start je met twee dagen bootcamp. Je leert alles over digitaal Martini en we helpen je de weg vinden in huis. Je krijgt uitleg over allerlei praktische zaken zodat jij een goede start maakt op de afdeling waar je wordt ingezet. Begin je aan je eerste inzet, dan wordt je acht dagen ingepland om te kunnen inwerken.

Wij vragen van jou

 • Een mbo-V of hbo-V diploma.
 • Een BIG-registratie.
 • Minimaal een half jaar recente ziekenhuis ervaring of één stage in een algemeen ziekenhuis in Nederland.
 • Flexibiliteit en je bent regelmatig beschikbaar.
 • Een VOG bij indiensttreding.

Daarnaast ben je proactief en weet snel je weg te vinden op de afdeling en in het ziekenhuis. Ben je gedreven en leert graag. Wij vinden het belangrijk dat je vragen stelt als je iets (nog) niet weet. En ben je enthousiast en gemotiveerd je verder te ontwikkelen.

Dit krijg je ervoor terug

 • Volop kansen voor opleiding en training.
 • Maximaal € 3.322,- op basis van 36 uur per week (FWG 45), afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een oproepcontract.
 • Een breed aanbod van activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Kom je bij ons in dienst, dan heb je ook de mogelijkheid om op interne vacatures te solliciteren.

Reageren kan tot en met 31 juli 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg in acht expertisecentra. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we continu aan vernieuwing. Daarbij investeren we volop in de opleiding en ontwikkeling van onze mensen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.