Verpleegkundige op afroep

Functiebeschrijving

Het Bureau Tijdelijk Personeel (BTP) verzorgt de inzet van medewerkers op afroep in diverse zorggerelateerde functies, waaronder (gespecialiseerd) verpleegkundigen.
Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis waar ruim 3000 mensen werken. Afdelingen hebben soms op korte termijn behoefte aan tijdelijke inzet van afroepmedewerkers, bijvoorbeeld door ziekte of door pieken in het werkaanbod. Afroepmedewerkers worden gevarieerd ingezet, waarbij de werkdagen en diensten worden bepaald door de aanvrager en de beschikbaarheid van de afroepmedewerker. U geeft aan wanneer u wilt werken en BTP probeert zo goed mogelijk de aanvragen en wensen van de afdelingen te matchen met uw beschikbaarheid, ervaring, affiniteit en wensen. Als verpleegkundige op afroep wordt u ingezet op diverse verpleegafdelingen in alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden.

Functie-eisen

 - Diploma A-verpleegkundige of MBO-V/HBO-V.

- BIG-registratie.

- Minimaal een halfjaar werkervaring in een algemeen ziekenhuis.

- U bent regelmatig inzetbaar.

- U bent in staat zelfstandig te werken.

Het overleggen van een VOG is verplicht om te kunnen werken in het Martini Ziekenhuis.

Arbeidsvoorwaarden

U ontvangt een salaris van max. € 2.960,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van relevante werkervaring (FWG 45). Er wordt een minimum/maximum contract aangeboden, 100/190 uur op jaarbasis. Dit betekent dat u op jaarbasis minimaal op 100 uur kunt rekenen en maximaal 190 uur op jaarbasis verplicht kan worden te werken. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Bepaalde tijd, 1 jaar.

Kom je bij ons in dienst, dan heb je ook de mogelijkheid om op interne vacatures te solliciteren.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie en het werken via BTP kunt u bellen met een van de medewerkers van BTP, tel. (050) 524 5400. Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure en de arbeidsvoorwaarden, dan kunt u bellen met personeelsconsulent Agnes Hoeksema, tel. (050) 524 6609.

Belangstelling?

Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap. Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2012 en 2013 heeft het Martini Ziekenhuis de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.