Verpleegkundige Obstetrie

Jouw rol in het team
Als verpleegkundige Obstetrie in het Martini Ziekenhuis ben je verzekerd van een afwisselende baan. Je werkt namelijk op 3 verschillende afdelingen; de afdeling voor zwangeren, de verloskamers én de kraamafdeling. Zo kan het voorkomen dat je een aanstaande moeder begeleidt bij ziekte, helpt bij de bevalling én verpleegt na de bevalling. Bijzonder toch, om aanstaande ouders te kunnen begeleiden in de verschillende fasen rondom zwangerschap en geboorte?

Jij maakt een verblijf voor de aanstaande ouders extra bijzonder, doordat je bij het opnamegesprek hun wensen bespreekt en hier zoveel mogelijk rekening mee houdt. Oók als de vrouw onverwacht wordt opgenomen. Jouw ultieme doel is dat zij uiteindelijk vol zelfvertrouwen naar huis kunnen. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines, zoals gynaecologen, kinderartsen (leerling) verloskundigen, kinderverpleegkundigen, maatschappelijk werkers en soms psychiaters. Met externe kraamorganisaties zorg je door middel van de warme overdracht voor een soepele overgang naar huis. Omdat het Martini onderdeel is van de Martini Geboortegroep, werk je samen met veel verschillende partners. Dit maakt dat het werken op de afdeling verloskunde geen dag hetzelfde is.

Naast een dynamische baan bieden we je talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing volgen of naar congressen gaan. Verdiep je je met een werkgroep in nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied? Grote kans dat we die direct toepassen in onze dagelijkse praktijk. Want de zorg innoveren, blijft een mooie uitdaging.

Over het team
Dat onze patiënten het gevoel hebben welkom te zijn, komt omdat we ook onderling een hecht team vormen. We zijn er voor elkaar om mooie momenten te vieren, maar ook om steun te bieden. Als nieuwe collega ervaar je ons enthousiasme en onze betrokkenheid direct. We vinden het oprecht belangrijk om tijd en energie te steken in het inwerken en opleiden van stagiaires en nieuwe medewerkers. Ook willen we dat het werken voor alle betrokken medewerkers in de geboortezorg een positieve ervaring is. Hiervoor zijn we met zijn allen verantwoordelijk en op aan te spreken. Wij werken als zorgverleners krachtig samen en staan voor de beste kwaliteit voor onze patiënten.

Wij vragen van jou

  • Een diploma obstetrieverpleegkundige en een BIG-registratie.

Daarnaast verwachten we van jou dat je het belang van de (aanstaande)ouders als vanzelfsprekend vooropstelt. Hiervoor is het belangrijk om vraaggericht te kunnen werken. Jij wilt precies weten hoe jij hen het beste kunt helpen. Je hebt empathisch vermogen en kunt goed samenwerken om aanstaande ouders de beste zorg te kunnen bieden.

Dit krijg je ervoor terug

  • Hoge waardering: patiënten en bezoekers zijn blij met de kwaliteit van de zorg en de persoonlijke aandacht waar jij aan bijdraagt.
  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.922,- op basis van 36 uur (FWG 50, Cao-ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur voor 1 jaar, of een vast contract, afhankelijk van je huidige contract.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Veel activiteiten die jou dynamisch en in balans houden en dus sterk in je werk.
  • En meer onweerstaanbare arbeidsvoorwaarden.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer