Verpleegkundige obstetrie

De afdeling

Afdeling Verloskunde bestaat uit de afdeling verloskamers (8 kamers) en de afdeling verloskunde waar de zwangere vrouwen en kraamvrouwen liggen met de pasgeborenen.Wij werken in een multidisciplinair team met verloskundigen, gynaecologen, arts-assistenten en verpleegkundigen. In het Martini Ziekenhuis vinden jaarlijks ca. 2300 bevallingen plaats. De partner is dag en nacht welkom en verblijft op de kamer van de moeder samen met de pasgeborene.

 De functie

Met enthousiasme vraaggericht kunnen werken (vanuit een gelijkwaardige relatie met respect voor autonomie wordt er tussen de verpleegkundige, de moeder en partner gezamenlijk vastgesteld wat de zorgvraag is).  

We vragen

Een enthousiaste collega die gericht is op samenwerking, met goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen. Je staat geregistreerd in het BIG-register. Je bent in bezit van een diploma obstetrieverpleegkundige. 

We bieden

Het betreft een vast dienstverband voor 32 uur per week. Het salaris bedraagt max. € 3421,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van relevante opleiding en werkervaring (FWG 50).

Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé regeling, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer. Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor medewerkers is op loopafstand een ruim parkeerterrein aanwezig.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw A.B. Hoekstra unithoofd Verloskunde, tel. 050 – 5245290. De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Kijk ook op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis. 

Belangstelling?

U kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis onder vermelding van het vacaturenummer 17272. 

Het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap. Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. Het Martini Ziekenhuis heeft voor de zevende maal achtereenvolgens de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.