Verpleegkundige Neurologie

Jouw rol in het team
Als verpleegkundige op de neurologie afdeling heb je een afwisselende baan. Je biedt verpleegkundige zorg aan patiënten met acute en chronische neurologische aandoeningen. Je werkt in mini teams verdeeld over de afdeling. Samen met een collega-verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor meerdere patiënten. Je streeft naar het verbeteren van het herstel, de gezondheid en de vitaliteit van de patiënt. Het voorkomen en vertragen van achteruitgang en het stimuleren van de patiënt om voor zichzelf te zorgen zijn ook onderdeel van de werkzaamheden. Dit vraagt vaak veel geduld van jou als verpleegkundige. Neurologische patiënten kunnen niet altijd goed duidelijk maken wat hun zorgvraag is. Omdat je je blijft verdiepen in deze doelgroep kun jij met jouw kennis én jouw creativiteit, deze patiënten begrijpen en helpen. Wij zijn op zoek naar een collega die actief bijdraagt aan de professionele ontwikkeling van het team en oog heeft voor verbetering en innovatie.

Over het team
Optimale zorg bieden aan de neurologische patiënten, daar staan we voor. Met een team van ongeveer vijfenveertig collega’s werken we zowel samen aan de excellente basiszorg als aan het speerpunt CVA zorg. Dit laatste doen we zowel op de stroke unit als op de afdeling. We zijn een hecht team en werken veel samen met andere disciplines. Ook werken we toe naar een nauwe samenwerking met de teams van Cardiologie en Longziekten. Omdat het werk op onze afdeling zowel psychisch als lichamelijk zwaar kan zijn, vinden we het belangrijk dat we bij elkaar terecht kunnen. Zo helpen we elkaar en leren we van elkaar. Jouw aandeel in de ontwikkeling van het team is hierin belangrijk!

We zijn ook te vinden op Instagram. Kom daar alvast kennismaken.

Wij vragen van jou

 • Een mbo-v diploma
 • Minimaal een jaar ziekenhuiservaring
 • Zelfstandigheid, maar ook in teamverband kun je goed samenwerken
 • Je hebt een innovatieve houding

Je bent klantvriendelijk en neemt initiatief. Je vindt het een uitdaging om de beste zorg te verlenen aan de neurologische patiënten. In een hectische omgeving weet jij je goed staande te houden. Wij vinden het belangrijk dat je kunt omgaan met gedragsproblemen die gerelateerd zijn aan het ziektebeeld. Dit kan soms best heftig zijn en daarom verwachten we van je dat je stevig in je schoenen staat.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
 • Salaris van maximaal € 3.642,- (op basis van 36 uur, FWG 45, Cao-Ziekenhuizen)
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Die parkeer je, tegen een kleine vergoeding, naast het ziekenhuis.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over de vacature? Bel met Trisca Bosch, Unithoofd, tel. (050) 524 6469.

Overige informatie
Wij hebben alvast ruimte in onze agenda’s gemaakt om je te ontmoeten. Reserveer daarom 28 juni 2023 alvast in jouw agenda voor een eventueel gesprek.

Over ons
Wij zijn een groot topklinisch opleidingsziekenhuis. Daar zijn we trots op! Wij kennen de behoefte van de patiënt en beslissen samen over wat gewenst en haalbaar is als het gaat om kwaliteit van leven. Ons ziekenhuis heeft een bovenregionale positie voor topklinische zorg en biedt voor de regio alle medisch-specialistische zorg die nodig is. Samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteer