Verpleegkundige Neurologie

Wij gaan als team voor de beste zorg voor onze patiënten en daar dragen we allemaal ons steentje aan bij.

Jouw rol in het team
Als verpleegkundige op de neurologie afdeling heb je een afwisselende baan. Je biedt verpleegkundige zorg aan patiënten met acute en chronische neurologische aandoeningen. Je werkt in mini teams verdeeld over de afdeling. Samen met een collega-verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor een aantal patiënten. Je streeft naar het verbeteren van het herstel, de gezondheid en de vitaliteit van de patiënt. Het voorkomen/vertragen van achteruitgang en het stimuleren van de patiënt om voor zichzelf te zorgen zijn ook onderdeel van de werkzaamheden. Dit vraagt vaak veel geduld van jou als verpleegkundige. De neurologische patiënten kunnen niet altijd duidelijk maken wat hun zorgvraag is. Omdat je je blijft verdiepen in deze doelgroep kun jij met jouw kennis, maar ook met creativiteit, deze patiënten begrijpen en helpen. Wij zijn op zoek naar een collega die actief bijdraagt aan de professionele ontwikkeling van het team en oog heeft voor verbetering en innovatie.

Over het team
Optimale zorg bieden aan de neurologische patiënten, daar staan we voor. Met een team van ongeveer veertig collega’s werken we zowel samen aan de excellente basiszorg als aan het speerpunt CVA zorg. Dit laatste doen we zowel op de stroke unit als op de afdeling. We vormen een hecht team en werken nauw samen met andere disciplines. Omdat het werk op onze afdeling zowel psychisch als lichamelijk zwaar kan zijn, vinden we het belangrijk dat we bij elkaar terecht kunnen. Zo helpen we elkaar en leren we van elkaar. Jouw aandeel in de ontwikkeling van het team is hierin belangrijk!

Wij vragen van jou

  • Een MBO-V diploma
  • Minimaal een half jaar ziekenhuiservaring
  • Zelfstandigheid, maar ook in teamverband kun je goed samenwerken
  • Je hebt een innovatieve houding

Je bent klantvriendelijk en initiatiefrijk. Je kunt je goed staande houden in een hectische omgeving. Je vindt het een uitdaging om de beste zorg te verlenen aan de neurologische patiënten. Wij vinden het belangrijk dat je kunt omgaan met gedragsproblemen die gerelateerd zijn aan het ziektebeeld. Dit kan soms best heftig zijn en daarom verwachten we van je dat je stevig in je schoenen staat.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.322,- op basis van 36 uur (FWG 45, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen?
We komen graag met je in contact.
Sandra Timmerman, Unithoofd. 050 524 7619

Reageren kan tot en met 9 mei 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs