Verpleegkundige Interne, Geriatrie, MDL en Oncologie

Bij onze patiënten zien we vaak een combinatie van lichamelijke, psychische en sociale problemen. Dat maakt mijn werk uitdagend en intensief: je moet spierballen hebben en van aanpakken weten, maar ook geduldig zijn en kunnen luisteren.

Jouw rol in het team
Vanwege doorstroom van een aantal verpleegkundigen zoeken nieuwe collega’s voor beide teams. Je wordt in de basis ingezet op de specialismen Geriatrie, Interne geneeskunde (nefrologie) en Maag Darm Lever (afdeling 2B) of voor de specialismen Interne Geneeskunde en Oncologie (afdeling 2C). Je bent wanneer noodzakelijk inzetbaar in beide teams.

Als verpleegkundige geef je zorg aan patiënten in alle voorkomende situaties. Dit betekent naast de technische verpleegkundige taken, ook psychosociale begeleiding van de patiënt. Hierbij streef je naar het bevorderen van herstel, gezondheid en vitaliteit van de patiënt. Je werkt in een omgeving met zeer gevarieerde patiëntenzorg. Klinisch redeneren is hierbij essentieel. Met een brede klinische blik weet jij te schakelen en zoek je de samenwerking met verschillende specialismen. Dit heeft als toegevoegde waarde dat er een verdieping ontstaat in de verpleegkundige en medische zorg. Je ziet kansen en draagt actief bij aan de professionele ontwikkeling van het team en hebt oog voor verbetering en innovatie.

Over het team
Wij zijn twee betrokken teams die volop in ontwikkeling zijn. Onze teams bestaan uit verschillende disciplines. Met elkaar dragen wij zorg voor ongeveer 60 patiënten, verdeeld over twee afdelingen. Op onze afdelingen liggen patiënten voor de specialismen Geriatrie, Interne Geneeskunde (nefrologie), Maag Darm Lever en Oncologie. Onze patiënten kenmerken zich door een combinatie van diverse problematiek zowel op sociaal, psychisch als somatisch vlak. Als verpleegkundige ben je de spil in het zorgsysteem van deze patiënt en kijkt verder dan alleen de opname. Hoe is de mantelzorg geregeld, kan de patiënt weer naar huis na de opname of zijn er andere keuzes noodzakelijk? Samen werken we voor de beste zorg voor deze patiënten.

Wij vragen van jou

  • Je hebt minimaal een mbo verpleegkunde diploma op zak
  • Je hebt een geldige BIG-registratie
  • Minimaal 3 jaar ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis


Je bent een leergierige en nieuwsgierige verpleegkundige. Gedreven om samen te werken aan een optimaal welzijn van onze patiënten. Het durven stellen van vragen vinden wij een van je belangrijkste competenties. Wij werken en leren iedere dag van elkaar en willen ons blijven ontwikkelen als verpleegkundige. Vanzelfsprekend heb jij affiniteit met onze patiëntengroep. Trainingen en cursussen helpen jou in je werk en de omgang met patiënten.

Dit krijg je ervoor terug

  • Hoge waardering: patiënten en bezoekers zijn blij met de kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht waar jij aan bijdraagt.
  • Volop de kans (door) te groeien.
  • Een salaris tot € 3.322,- op basis van 36 uur (FWG 45).
  • Een contract van 1 jaar. Bij goed functioneren wordt deze na een jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Veel activiteiten die jou dynamisch en in balans houden en dus sterk in je werk.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.


Vragen?
Neem dan vanaf maandag 25 oktober contact op met het team!
Tim Pentenga, Unithoofd tel. (050) 524 6501 of Tim van der Stege, unithoofd tel (050) 524 7253.

Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.

Reageren kan tot en met 7 november 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.