Verpleegkundige Interne geneeskunde en oncologie

Jouw rol in het team
Je komt te werken op de verpleegafdeling Interne & Oncologie, waar patiënten worden verpleegd met alle voorkomende interne ziektebeelden. Daarnaast worden er patiënten verpleegd met een oncologisch ziektebeeld. Door deze verschillende stadia van ziekteprocessen en verschillende ziektebeelden is je werk als verpleegkundige bij ons op de afdeling afwisselend en uitdagend. Je vindt op onze afdeling alle aspecten van het verpleegkundig vak: van het leveren van basiszorg en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen tot het bieden van palliatieve begeleiding.

Je denkt actief mee over verbetering en/of bewaking van de kwaliteit van zorg. Je hebt dan ook een grote rol in het multidisciplinair overleg. Klinisch redeneren is hier essentieel en omdat jij in staat bent het geheel te overzien, kun je dit duidelijk te communiceren richting de artsen. Je staat voor je patiënt! En ondertussen heb je oog voor wat er leeft bij de patiënt en zijn of haar medemensen. De termen empathie en samenwerken zijn jou niet vreemd!

Blijven ontwikkelen
Wij vinden het binnen ons ziekenhuis belangrijk dat jij als verpleegkundige de mogelijkheid hebt om te blijven ontwikkelen en door te groeien. Op onze afdeling zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden, zoals bijv een specialisatie Oncologie, HBO-V opleiding of een opleidingstraject tot regieverpleegkundige. Wil je uiteindelijk doorgroeien naar een functie op de SEH of IC? Dan heb je door de diverse specialismes op onze afdeling hier een goede basis voor ontwikkeld!

Over het team
Op onze afdeling Interne Geneeskunde & Oncologie werkt een enthousiast team dat meeleeft met elkaar en een luisterend oor biedt wanneer nodig. Er heerst een fijne, open sfeer waardoor je gemakkelijk met je collega’s kunt overleggen. We hebben korte lijntjes en werken écht samen aan de beste zorg! En dit alles doen we met een lach en een goede dosis humor!

Onze afdeling beschikt over 32 bedden. Daarnaast werken we samen met de afdeling dagbehandeling Oncologie. Het komt voor dat patiënten die bij ons zijn opgenomen voor een kuur naar de dagbehandeling moeten en soms overnacht een patiënt van de dagbehandeling bij ons op 2C.

We hebben daarnaast een nauwe samenwerking met de afdeling Interne Geneeskunde, Geriatrie en MDL (2b). Door deze goede samenwerking staan wij voor elkaar klaar en ondersteunen elkaar daar waar nodig is.

Wij vragen van jou

  • Je beschikt minimaal over een MBO-V diploma
  • Je hebt een geldige BIG-registratie
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis

Je bent een leergierige, energieke verpleegkundige die graag wil aanpakken. Gedreven om samen te werken aan een optimaal welzijn van onze patiënten. Het is belangrijk dat je beschikt over goede sociale vaardigheden en het vermogen om feedback te geven en te ontvangen. Je kunt omgaan met wisselende omstandigheden. Visites die anders lopen brengen jou niet van de wijs! Vanzelfsprekend heb jij affiniteit met onze patiëntengroep. Trainingen en cursussen helpen jou in je werk en de omgang met patiënten.

Dit krijg je ervoor terug

  • Hoge waardering: patiënten en bezoekers zijn blij met de kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht waar je aan bijdraagt.
  • Volop de kans om (door) te groeien.
  • Een salaris tot € 3.468,- op basis van 36 uur (FWG 45)
  • Een contract van 1 jaar. Bij goed functioneren wordt deze na een jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van elk 8,33%.
  • Veel activiteiten die jou dynamisch en in balans houden en dus sterk in je werk
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
De dienstdoende dagcoördinator van 2C op tel. (050) 524 5505 of Tim Pentenga, Manager Zorg, tel. (050) 524 6501

Wil je een dag meelopen? Laat het ons weten, want dat kan!

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer