Verpleegkundige IC op afroep

De afdeling 

De RVE Intensive Care van het Martini Ziekenhuis bestaat behalve uit een Intensive Care Unit ook uit een Medium Care. De Intensive Care is een gemengde medische en chirurgische Intensive Care met alle mogelijke faciliteiten en een regiofunctie voor vaatchirurgie, longchirurgie en complexe gastro-intestinale chirurgie. De Intensive Care is een level 3-IC volgens de richtlijnen van de CBO consensus. Er worden per jaar zo’n 700 patiënten opgenomen op de Intensive Care. Ze zijn afkomstig van alle specialismen binnen het Martini Ziekenhuis, maar kunnen ook uit andere ziekenhuizen komen.

Het team van de Intensive Care bestaat uit een unithoofd, unitcoördinatoren, IC verpleegkundigen, Critical Care verpleegkundigen, respiratoir therapeuten, secretaresses en afdelingsassistenten. Er zijn acht intensivisten werkzaam, in totaal ca. 90 medewerkers.

Er heerst een zeer collegiale sfeer. Het team staat open voor nieuwe teamleden en is gewend om multidisciplinair te werken, zowel in het dagelijkse werk als in werkgroepen en trainingssituaties.

Bureau Tijdelijk Personeel

Je wordt ingezet via het Bureau Tijdelijk Personeel (BTP). Deze verzorgt de inzet van medewerkers op afroep in diverse zorg gerelateerde functies, waaronder de verpleegkundige IC op afroep. Er wordt een minimum/maximum contract aangeboden, 100/190 uren op jaarbasis. Dit betekent dat u op jaarbasis minimaal op 100 uur kunt rekenen en maximaal 190 uur op jaarbasis verplicht kunt worden te werken.

De functie

Je verleent en coördineert intensieve zorg in complexe tot hoog complexe verpleegsituaties. De situaties zijn complex, omdat er sprake is van een (acute) levensbedreigende toestand.

We vragen

·         diploma HBO-V;

·         BIG-registratie;

·         diploma vervolgopleiding IC.

Je hebt recente en relevante werkervaring. Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken, hebt een innovatieve houding, bent klantvriendelijk, initiatiefrijk en je kunt je goed staande houden in een hectische omgeving.

Het overleggen van een VOG is verplicht om te kunnen werken in het Martini Ziekenhuis.

We bieden

Het salaris bedraagt max. € 3.774,= bruto per maand bij een fulltime dienstverband (FWG 55).

Er wordt een minimum/maximum contract aangeboden, 100/190 uur op jaarbasis. Dit betekent dat je op jaarbasis minimaal op 100 uur kunt rekenen en maximaal 190 uur op jaarbasis verplicht kunt worden te werken.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het werken op de Intensive Care kun je contact opnemen met Iepie Plagge-van der Vliet, unithoofd Intensive Care, tel. (050) 524 7141 of via i.plagge@mzh.nl

Voor meer informatie over het werken via BTP kun je bellen met één van de medewerkers, tel. (050) 524 5400.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure en de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met personeelsconsulent Agnes Hoeksema, tel. (050) 524 6609.

Het overleggen van een VOG is verplicht om te kunnen werken in het Martini Ziekenhuis.

Het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap. Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2015 heeft het Martini Ziekenhuis voor de zevende maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Plaatsingsdatum: 25-2-2016

Sluitingsdatum: (doorlopende vacature)

Vacaturenummer: 16029