Ver­pleeg­kun­di­ge High Care of Cri­ti­cal Care

Jouw rol in het team
Als verpleegkundige High Care ben je verantwoordelijk voor het coördineren van acute en intensieve zorg in midden en hoogcomplexe verpleegsituaties op het Observatorium. Ons Observatorium is een gemengd beschouwende en chirurgische afdeling. Je werkzaamheden zijn afhankelijk van de zorgvragen van de patiënten, die groot aan diversiteit zijn. Hierdoor wordt er een flink beroep gedaan op jouw vermogen om te prioriteren, plannen en organiseren. Je hebt met verschillende afdelingen te maken met ieder hun belang. De SEH staat op code rood, er is nog geen bed in de kliniek beschikbaar en die ene patiënt heeft nu een arts nodig, terwijl een andere arts juist nu tijd heeft. In deze situatie hou jij je hoofd koel en je doel scherp voor ogen en kunt onder druk de juiste keus voor de patiënt te maken. De juiste zorg op het juiste moment.

In deze functie kun je jezelf voortdurend ontwikkelen als professional op verschillende vakgebieden zoals; Chirurgie, Interne geneeskunde, Cardiologie, Longgeneeskunde, Geriatrie, Urologie en Neurologie. Er zijn doorgroei mogelijkheden naar het volgen van andere specialistische vervolgopleidingen. Naast het werken als verpleegkundige vinden we het belangrijk dat je actief meedenkt en input geeft aan de ontwikkelingen van onze afdeling. Met elkaar gaan we voor de beste patiëntenzorg en delen nieuwste inzichten en kennis met elkaar.

Ben je op dit moment nog niet in het bezit van een High Care aantekening en is dit wel je ambitie? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren, in november hebben we een opleidingsplek voor je gereserveerd.

Over het team
Op onze afdeling is er veel ruimte voor eigen regie en initiatief. Je kunt deelnemen in werkgroepen en eigen initiatief wordt aangemoedigd. Vanuit de functie van High Care verpleegkundige zijn er veel doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar een specialistische functie op de CCU, SEH of IC. De teams op het OBS en de CCU werken nauw samen en helpen en ondersteunen elkaar waar nodig. Het is een team wat zeer betrokken is bij elkaar en er worden dan ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd om aan deel te nemen.

Wij vragen van jou

  • Een BIG-registratie en je bent ingeschreven bij het kwaliteitsregister
  • Een mbo-v of hbo-v diploma en de aantekening High Care (bewaking) of een vergelijkbare opleiding
  • Je hebt minimaal 2 jaar recente ervaring in een vergelijkbare functie

Je bent tactvol en hebt invoelend vermogen en bent communicatief sterk, je bent duidelijk in wat je wilt en nodig hebt met oog voor de samenwerkingsrelatie. Zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen zijn van groot belang in deze rol. Je kunt duidelijk je grenzen aangeven, prioriteiten stellen en je durft anderen aan te spreken. Verder ben je kwaliteits-, ontwikkelings- en resultaatgericht. Daarnaast verwachten we een flexibele instelling, je draait mee in alle diensten.

Dit krijg je ervoor terug

  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een baan in hét topklinisch opleidingsziekenhuis van Noord-Nederland
  • Volop kansen voor opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling
  • Kom je met de auto? Makkelijk bereikbare werkplek én een parkeergarage naast het ziekenhuis
  • Salaris van maximaal € 3.922,-  FWG 50 en 8,33 % vakantiegeld en eindejaarsuitkering op basis van de cao Ziekenhuizen
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Clariska Bijlsma – van der Wal, unithoofd, tel. (050) 524 7540

Selectiegesprekken vinden plaats op 5 juli 2022.
Een dagdeel meelopen is onderdeel van de selectieprocedure.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer