Verpleegkundige Geriatrie

Jouw rol in het team
Als verpleegkundige geriatrie leg jij je volledig toe op de intensieve zorg aan kwetsbare patiënten, met oog voor zijn of haar omgeving en naasten. Als verpleegkundige in het geriatrieteam richt jij je op verpleegkundige diagnostiek en begeleiding van ouderen. Je formuleert behandelvoorstellen en voert deze onder supervisie van klinisch geriater uit. Vanuit jouw specifieke deskundigheid bedenk je creatieve oplossingen, soms ook buiten de gebaande paden. Je vindt het boeiend om te werken met kwetsbare ouderen en hebt kennis van en ervaring met de problematiek die daarbij hoort. Uit je manier van werken blijkt dat je oog hebt voor kwaliteit van leven en daar het gesprek over aan durft te gaan. Het is jouw doel om het algehele welzijn van de patiënt optimaal in balans te brengen, ongeacht de levensfase.

Samenwerken met collega’s is essentieel voor het leveren van de beste zorg. Daarom werk je bij ons in een multidisciplinair team, waarbij alle expertises even zwaar wegen en leiden tot hetzelfde doel. Als professional blijf je kennis over deze patiëntengroep verrijken en draagt actief bij aan de professionele ontwikkeling van het team.

Over het team
Optimale zorg bieden aan deze kwetsbare patiënten staat bij ons voorop. We vormen een hecht team en investeren in onze unieke teamcultuur. Kennis, kunde en een professionele houding zijn daarin leidend. Maandelijks voeren we overleg met het hele team en we zijn met elkaar verantwoordelijk voor het jaarplan van de afdeling. Naast samen werken, zijn we betrokken en zoek we elkaar makkelijk even op voor afstemming, overleg of een ontspannend, belangstellend gesprek. Valt er iets te vieren dan doen we dit met elkaar. We zijn betrokken en zoeken elkaar gemakkelijk even op voor afstemming en overleg.

Wij vragen van jou

 • Een diploma mbo-verpleegkunde of hbo- verpleegkunde.
 • HBO werk en denk niveau
 • Een geldige BIG-registratie.
 • Recente ervaring met klinisch redeneren door je werk als verpleegkundige in een ziekenhuis, verpleeghuis of thuiszorgorganisatie.

Je bent daarnaast een enthousiaste, stressbestendige en gemotiveerde verpleegkundige. Je bent leergierig, nieuwsgierig en gedreven om samen te werken aan een optimaal welzijn van onze patiënten. Je hebt oprechte interesse in deze doelgroep. Ook we vragen een portie lef: je durft vragen te stellen en kunt je eigen werk evalueren en hierop reflecteren.

Dit krijg je er­voor terug

 • Als #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling.
 • Je krijgt een uitdagende functie in een topklinische werkomgeving waar professionals met hart & ziel werken aan waardevolle zorg. Een werkplek in een organisatie die volop in beweging is, in een enthousiast team met korte lijnen.
 • Salaris van maximaal € 3.468,- (op basis van 36 uur, FWG 45, Cao Ziekenhuizen) en 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.
 • Een jaarcontract met zicht op een verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Een persoonlijk levensfase budget.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.
 • We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je op de fiets? Dan hebben we overdekte fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen. Wil je met de auto komen, dan hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact. Theresa Henstra – Van der Velde, Verpleegkundig consulent, tel. (050) 5245725
Een dag meelopen is onderdeel van de selectieprocedure.

De gesprekken staan gepland op woensdag 14 december.