Verpleegkundige Chirurgie

Ben jij een verpleegkundige en toe aan een nieuwe uitdaging op een dynamische afdeling?
Wij zijn een team omdat wij respect hebben, vertrouwen hebben en voor elkaar zorgen.

Jouw rol in het team
Als verpleegkundige coördineer je en voer je de totale verpleegkundige zorg uit aan chirurgische patiënten in alle voorkomende situaties. Dit betekent naast de technische verpleegkundige taken ook psychosociale begeleiding van de patiënt. Hierbij streef je naar het bevorderen van herstel, gezondheid en vitaliteit van de individuele patiënt. Je werkt in een omgeving met zeer gevarieerde patiëntenzorg. Klinisch redeneren is hierbij heel essentieel. Met een brede klinische blik weet jij te schakelen tussen verschillende specialismen en de samenwerking op te zoeken. Dit heeft als toegevoegde waarde dat er een verdieping ontstaat in de verpleegkundige en medische zorg. Je maakt onderdeel uit van een vast team, waarbij je flexibel ingezet wordt op de chirurgische bedden.

We verwachten van je dat je actief bijdraagt aan de professionele ontwikkeling van het team en voortdurend oog hebt voor verbetering en innovatie.

Over het team
Voor onze afdeling zijn teamwork, enthousiasme en kwaliteit de kernwaarden. Met het team vinden wij het belangrijk om in een informele sfeer de beste zorg voor de patiënt te kunnen leveren. Teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Op onze verpleegafdeling liggen patiënten die een operatie hebben ondergaan aan het vaatstelsel, trauma of die een algemene chirurgische ingreep achter de rug hebben of ter observatie door de chirurg zijn opgenomen.

Wij vragen van jou

  • Je beschikt over een MBO-V of HBO-V diploma
  • Je hebt een geldige BIG-registratie
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als verpleegkundige. Werkervaring in een ziekenhuis is een pré.
  • Een enthousiaste, stressbestendige en gemotiveerde verpleegkundige. Een professional die, indien nodig, flexibel inzetbaar is op diverse snijdende verpleegafdelingen. Een leergierige en nieuwsgierige verpleegkundige, gedreven om samen te werken aan een optimaal welzijn van onze patiënten.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3322,- op basis van 36 uur (FWG 45), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van een jaar met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een breed aanbod van activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.


Vragen?
We komen graag met je in contact! Bel voor meer informatie:
Harrie Oost, Unithoofd, telefoonnummer (050) 524 7216.

Je kunt reageren tot en met woensdag 3 november 2021.
De gesprekken vinden plaats op woensdag 10 november 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.