Verpleegkundige Casemanager oncologische urologie

Jouw rol in het team
Als verpleegkundig casemanager op onze polikliniek is geen dag hetzelfde. Het ene moment ben jij bezig met de behandeling en/of nazorg van de patiënt. Het andere moment ben jij kwalitatieve verbeteringen aan het initiëren en implementeren. Dit alles in het teken van de patiënt. Jij bent dan ook het vaste aanspreekpunt voor de patiënten met nier-, blaas-, testis- en/of prostaatkanker, waarbij je de patiënten kent in zijn of haar hele context. Je overziet het gehele multidisciplinaire en transmurale traject van diagnostiek, behandeling en nazorg en biedt individuele begeleiding en/of zorg aan de patiënt en zijn omgeving. Je maakt onderdeel uit van het multidisciplinaire oncologisch team, waarbij je nauw samenwerkt met de verpleegkundig specialist en de urologen.

Inhoudelijk ben jij gespecialiseerd in oncologische urologie (óf hebt een sterke drive dit te worden) en ondersteunt en adviseert zorgverleners en behandelaars op dit gebied. In het registreren van de kwaliteitsindicatoren heb jij een belangrijke rol. Je participeert actief in de verbetercyclus die toegepast wordt voor deze patiëntencategorie om zo tot hoogwaardigere kwaliteit van zorg te komen.

Over het team
Wij zijn een enthousiast en collegiaal team, dit blijkt uit de laagdrempelige wijze van samenwerking en ondersteuning onder de collega’s op de werkvloer.  Binnen onze polikliniek werken wij samen in een team van Urologen, Urologen in opleiding, Verpleegkundig specialisten, doktersassistenten, medisch secretaresses, en verpleegkundigen. Kwaliteit, innovatie, procesoptimalisatie en klantvriendelijkheid zijn voor ons belangrijke speerpunten. Deze staan centraal in de inrichting van onze processen en samenwerking.

Wij vragen van jou

  • HBO denk- en werkniveau.
  • Het diploma HBO verpleegkundige met de ambitie innovatief te zijn.
  • Het diploma verpleegkundige oncologie of de bereidheid deze te volgen.
  • Het diploma case manager of de bereidheid deze te volgen.
  • BIG-registratie.
  • Kennis en affiniteit met de gangbare ICT-programma’s

Verder heb jij een brede verpleegkundige achtergrond en heb je ervaring in de oncologische zorg. Complexe problematiek van de urologische oncologische patiënt op zowel lichamelijk als psychosociaal gebied zijn jou niet vreemd. De kennis van de zorgprocessen en procedures in dit aandachtsgebied en van andere disciplines waarmee wordt samengewerkt is jou al eigen. Daarnaast heb je kennis van de sociale kaart en hulp-/zorgverlenende instanties voor deze patiëntencategorie. Je hebt  een zeer hoge mate van patiënt/klantgerichtheid. Je bent in staat problemen te herkennen, te analyseren en op te lossen. Je werkt kwaliteit- en resultaatgericht. Daarnaast kun je ook goed plannen en organiseren en zelfstandig proces- en projectmatig werken.

Je bent een teamspeler, bent integer, respectvol en betrouwbaar. Je hebt een lerende houding. Je participeert intern in vakgerichte werkgroepen en bent bereid om in externe werkgroepen te participeren. Je bent in staat vakliteratuur en wetenschappelijke studies te vertalen naar de praktijk.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 4.391,- op basis van 36 uur (FWG 55, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar, met zicht op een vast dienstverband.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.

t/m 22 augustus: Jacqueline Bakker, policoördinator, tel. 050-5247132 of via de mail planningurologie@mzh.nl
Na 22 augustus: Miranda Nienhuis, unithoofd, tel. 050-5245065 of via de mail M.huisman@mzh.nl

De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 6 september in de ochtend.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer