Verpleegkundige Cardiologie

Jouw rol in het team
Als verpleegkundige binnen de verpleegafdeling Cardiologie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het coördineren en verlenen van verpleegkundige zorg met name aan cardiologische patiënten. In je werk op de afdeling heb je zorg voor patiënten met een complexe zorgvraag met een diversiteit aan ziektebeelden. Ook palliatieve zorg is een belangrijk onderdeel van je werk. Naast de cardiologie patiënten worden er soms patiënten met andere ziektebeelden opgenomen. Voor jou een uitdaging om ook deze patiënten de beste zorg te leveren. Voor jou niet meer dan vanzelfsprekend dat alle patiënten de beste zorg krijgen. Dit doe je met hart en ziel vanuit je nieuwsgierigheid, betrokkenheid en klinische kennis. Om de zorg te blijven verbeteren vind jij het belangrijk om je kennis, inzichten en ervaring in te zetten voor de ontwikkeling van de afdeling én de zorg.

Over het team
Op onze verpleegafdeling werken we voor  patiënten met een cardiale aandoening, waarbij behandelen, bewaken d.m.v. telemetrie en begeleiden de hoofdzaak is. Voor ons staat excellente zorg met een persoonlijke benadering voorop. Vanuit de patiënten horen we regelmatig terug dat de aandacht oprecht is en zowel de patiënt als de aandoening centraal staat. Het team bestaat uit mbo- en hbo verpleegkundigen, helpenden, secretaresses en voedingsassistenten. Er zijn regelmatig stagiaires op de afdeling van zowel de mbo-v als de hbo-v.  

 Wij vragen van jou

  • Een mbo-v of hbo-v diploma en een geldige BIG-registratie.
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
  • Inschrijving in het Kwaliteitsregister.

 Wij zijn op zoek naar een collega die in staat is zelfstandig en in teamverband te werken. Je hebt een positieve houding, bent klantvriendelijk, initiatiefrijk en daarnaast bezit je goede communicatie vaardigheden. We verwachten van je dat je op termijn een telemetrie cursus gaat volgen. Je bent bereid om alle diensten volgens rooster te werken.

 Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training, bijvoorbeeld een telemetrie cursus.
  • Maximaal € 3,322.- op basis van 36 uur (FWG 45, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met kans op een vast dienstverband.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact. Marco Scheffer, unithoofd Cardiologie, tel. (050) 524 5504.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 juli.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.