Verpleegkundige

De afdeling
De verpleegafdeling 2C is een gecombineerde afdeling waar patiënten worden opgenomen voor de sub specialismen endocrinologie, oncologie en algemene interne geneeskunde.

De functie
Je geeft uitvoering aan de totale verpleegkundige zorg aan jou toegewezen patiënten van genoemde specialismes en je levert een actieve bijdrage aan zorgontwikkeling op de afdeling

We vragen
Je bent in bezit van een HBO-V diploma en bent BIG-geregistreerd. Een oncologie-aantekening is een pré voor deze functie. Wanneer je enige ervaring en/of veel belangstelling hebt voor de oncologie ben je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. Je kunt zelfstandig en samenwerken. Je neemt initiatief en bent flexibel en inzetbaar in alle diensten. Je hebt affiniteit met de betreffende specialismes en met de oudere patiënt.

We bieden
Het salaris bedraagt max. 2.960,- euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 45). Het gaat om een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband. Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Ziekenhuizen. Het Martini Ziekenhuis biedt daarnaast een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook biedt de CAO Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, bedrijfsfitness, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kun je gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Leonie Eshuis, unithoofd, tel. 050 – 524 6501 of een van de zorgcoördinatoren van 2C, tel 050 – 524 2349.

Sollicitaties
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan bovenstaand profiel dan nodigen we je uit je motivatiebrief en cv te sturen naar solliciteren@mzh.nl o.v.v. het vacaturenummer 16158.

Kijk op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Belangstelling?
Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis. De vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekendgemaakt.

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. Op 10 februari 2016 heeft het Martini Ziekenhuis voor de achtste maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.