Verpleegkundig Casemanager

Jouw rol in het team
Jij bent als verpleegkundig casemanager op de polikliniek Urologie het vaste aanspreekpunt voor patiënten met nier-, blaas-, testis- en/of prostaatkanker. Je overziet het gehele multidisciplinaire en transmurale traject van diagnostiek, behandeling en nazorg en biedt individuele begeleiding en/of zorg aan de patiënt en mensen uit de omgeving van de patiënt.

Het ene moment voer je verpleegkundige handelingen uit ten behoeve van de behandeling en/of nazorg van de patiënt. Het andere moment initieer en implementeer je kwalitatieve verbeteringen. Je geeft de patiënten informatie en uitleg over het zorgpad en beantwoordt vragen. Dit doe je tijdens een telefonisch spreekuur, maar ook tijdens afspraken op de polikliniek. Je maakt onderdeel uit van het multidisciplinaire oncologisch team, waarbij je nauw samenwerkt met de verpleegkundig specialist en de urologen. Daarnaast sluit je aan bij diverse (net)werkgroepen binnen en buiten het ziekenhuis.

Inhoudelijk ben jij gespecialiseerd in oncologische urologie (óf hebt een sterke drive dit te worden) en ondersteunt en adviseert zorgverleners en behandelaars op dit gebied. In het registreren van de kwaliteitsindicatoren heb jij een belangrijke rol. Je participeert actief in de verbetercyclus die toegepast wordt voor deze patiëntencategorie om zo tot hoogwaardigere kwaliteit van zorg te komen.

Kortom, een zeer afwisselende baan!

Over het team
Wij zijn een enthousiast en collegiaal team. Dit blijkt uit de laagdrempelige wijze van samenwerking en ondersteuning onder de collega’s op de werkvloer. Binnen onze polikliniek werken wij samen in een team van urologen, urologen in opleiding, verpleegkundig specialisten, doktersassistenten, medisch secretaresses en verpleegkundigen. Kwaliteit, innovatie, procesoptimalisatie en klantvriendelijkheid zijn voor ons belangrijke speerpunten. Deze staan centraal in de inrichting van onze processen en samenwerking.

Wij vragen van jou

 • Het diploma hbo verpleegkundige + BIG-registratie.
 • Het diploma verpleegkundige oncologie (of je bent bereid deze opleiding te volgen).
 • Het diploma case manager (of je bent bereid deze opleiding te volgen).
 • Kennis en affiniteit met de gangbare ICT-programma’s.

Verder heb jij een brede verpleegkundige achtergrond en heb je ervaring in de oncologische zorg. Complexe problematiek van de urologische oncologische patiënt op zowel lichamelijk als psychosociaal gebied zijn jou niet vreemd. De kennis van de zorgprocessen en procedures in dit aandachtsgebied en van andere disciplines waarmee wordt samengewerkt is jou al eigen.

Daarnaast heb je kennis van de sociale kaart en hulp-/zorgverlenende instanties voor deze patiëntencategorie. Je hebt een zeer hoge mate van patiëntgerichtheid.

Je bent in staat problemen te herkennen, te analyseren en op te lossen. Je werkt kwaliteit- en resultaatgericht. Daarnaast kun je ook goed plannen en organiseren en zelfstandig proces- en projectmatig werken. Je bent een teamspeler, bent integer, respectvol en betrouwbaar. Je bent in staat vakliteratuur en wetenschappelijke studies te vertalen naar de praktijk.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
 • Salaris van maximaal € 4.611,- (op basis van 36 uur, FWG 55, Cao-Ziekenhuizen)
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een contract voor de duur van een jaar.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Die parkeer je, tegen een kleine vergoeding, naast het ziekenhuis.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over de vacature? Bel met Jasperien van Doormaal, unithoofd polikliniek Urologie, tel. (050) 524 6558.

Over ons
Wij zijn een groot topklinisch opleidingsziekenhuis. Daar zijn we trots op! Wij kennen de behoefte van de patiënt en beslissen samen over wat gewenst en haalbaar is als het gaat om kwaliteit van leven. Ons ziekenhuis heeft een bovenregionale positie voor topklinische zorg en biedt voor de regio alle medisch-specialistische zorg die nodig is. Samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteer